Povezane vesti
Filmski vodič od 9. do 15. novembra
Danas 09.11.2017
List Danas izdvaja za ljubitelje filma šta se očekuje u narednih sedam dana na filmskim platnima. Svakog četvrtka donosimo nove preporuke. Dokumentarni film Milan Nikodijevića “Zarobljeno vreme” o Petru Peci Popoviću biće premijerno prikazan 9. novembra… »
Peca Popović pred premijeru filma "Zarobljeno vreme": Kada sam prvi put doveo "Smak" u Beograd svi su se smejali
Blic 09.11.2017
Dve emocije osećam. Jedna je stid što sam toliko prisutan u ovom filmu, a druga je emocija kako sam mator, kaže naš kolumnista i čuveni novinar. Dokumentarni film „Zarobljeno vreme”, reditelja i scenariste Milana Nikodijevića, o Peci Popoviću, jednom od… »
Vesti dana »

Vremenska prognoza za četvrtak, 11. septembar 2025: Danas u Srbiji oblačno, nestabilno i sa kišom
Beta pre 2 satajoš 30 povezanih

Vlada Srbije usvojila – Minimalac od 1. januara 64.554 dinara
Serbian News Media pre 26 minutajoš 19 povezanih

Ubijeni Čarli Kirk je pravdao ubistva, imao brojne kontroverzne stavove
Radio 021 pre 21 minutajoš 113 povezane

(Video) Ovde će udar oluje biti najjači! Evo kako će se kretati nevreme u Srbiji: Veliki broj žutih tačaka na radarskim snimcima u ovom delu zemlje ne sluti na dobro
Blic pre 11 minutajoš 18 povezanih

Milojević: Mi Srbi sa Kosova smo isterani iz gradova i sa svojom poštom smo radili 25 godina, danas nam to oduzimaju
Euronews pre 51 minutajoš 13 povezanih