Повезане вести
Емир Хаџихафизбеговић објаснио скандал у "Аудицији": Добио сам френетичан аплауз, говорио сам о богатству живота у БиХ
Телеграф 10.11.2017
Ево шта каже познати сарајевски глумац о скандалу који је претио да обележи извођење култне представе. Култна сарајевска хумористичка представа " Аудиција" одиграна је синоћ на сцени Сава центра после 33 године, када је према… »
Огласио се и организатор аудиције: Емир није никог вређао синоћ у Београду, не занима ме шта је говорио у рату!
Телеграф 10.11.2017
Према писању београдских медија, глумац је искористио прилику на сцени како би цитирао делове свог манифеста "Босна, моја једина домовина" написаног 1993. године у БиХ. Гостовање култне сарајевске представе " Аудиција" са… »
Скандал у Београду: У Сава центру у току "Аудиције" босански глумац Емир држао говор из Сребренице! (видео)
Телеграф 10.11.2017
За њега су српске певачице "србијанске дроље", Неле Карајлић "смрад", вређао је и Емира Кустурицу, а сада је одржао и политички говор у Сава центру. Култна сарајевска представа "Аудиција" у оригиналном глумачком саставу одржана… »
Емир Хаџихафизбеговић на удару србијанских медија: Коме смета да се у Сава центру говори о мултикултуралној БиХ
Санџак пресс 10.11.2017
Скандал на представи “Аудиција”, Београђанима Емир сервирао скраћени говор из Сребренице – наслов је који је данас освануо на једном србијанском порталу, у којем је аутор текста написао извјештај са култне сарајевске представе… »
Скандал усред Београда: Срби отишли да гледају представу Аудиција, а Емир им рецитовао говор посвећен Насеру Орићу
Србија данас 10.11.2017
Исти монолог је одржан у Сребреници 2014. године, уз који је поздрављан кољач Срба Насер Орић. Представа „Аудиција“ први пут је изведена давне 1984. године, а након 33 године после њеног настанка „Аудиција” се поново окупила… »
Вести дана »

Свима се свиђа како игра Душан Влаховић: Пљуште похвале на рачун Србина, огласио се и легендарни тренер
Мондо пре 4 минутајош 22 повезане

"Народ ће их јурити по улицама, то се врати као бумеранг": Вучић: Прича о обојеној револуцији је готова, само студенти то нису разумели
Блиц пре 1 сатјош 12 повезаних

Вучић у Токију: Посета Јапану била веома добра и плодоносна, очекујем велике резултате
Еуроневс пре 2 сатајош 12 повезаних