Повезане вести

Си позвао Сеул да настави дијалог с Северном Корејом

Си позвао Сеул да настави дијалог с Северном Корејом

Блиц 11.11.2017
Кинески председник Си Ђинпинг рекао је данас свом јужнокорејском колеги Мун Џае-ину да охрабрује Сеул да настави дијалог са Северном Корејом, јавила је агенција Синхуа. Двојица лидера састала су се на маргинама самита… »
Путин и Трамп: Не постоји војно решење конфликта за Сирију

Путин и Трамп: Не постоји војно решење конфликта за Сирију

Данас 11.11.2017
Председници Сједињених Америчких Држава Доналд Трамп и Русије Владимир Путин одобрили су, на маргинама самита Азијско-пацифичке економске сарадње (АПЕК) у Вијетнаму, заједничко саопштење о Сирији, сложивши се да "не постоји… »
Трамп: Верујем Путину на реч

Трамп: Верујем Путину на реч

Вести онлине 11.11.2017
Председник САД Доналд Трамп изјавио је , приликом доласка у вијетнамску престоницу Ханој, да има добар однос са руским председником Владимиром Путином, за којег је казао да се "увредио због оптужби за мешање у председничке… »
Путин: Руско мешање у САД бесмислица

Путин: Руско мешање у САД бесмислица

Нови магазин 11.11.2017
Руски председник Владимир Путин оценио је данас као "бесмислице" оптужбе о наводном руском мешању у америчке председничке изборе. "Све што је повезано с руским досијеом у САД представља доказ о борби унутрашње политике у тој… »
Трамп: Путин ми је рекао да се није мешао у америчке изборе, мислим да је увређен због тих оптужби

Трамп: Путин ми је рекао да се није мешао у америчке изборе, мислим да је увређен због тих оптужби

Курир 11.11.2017
"Он (Путин) рекао ми је да се апсолутно није мешао у наше изборе", рекао је Трамп новинарима у авиону на путу од Дананга ка Ханоју. "Сваки пут кад ме види, каже ми да то није урадио и стварно му верујем кад ми то каже", рекао је… »
Да ли је Дутерте случајно налетео на Трампа?

Да ли је Дутерте случајно налетео на Трампа?

Вести онлине 11.11.2017
Председник САД Доналд Трамп и његов филипински колега Родриго Дутерте упознали су се и разменили неколико речи, наводи се у потпису фотографије коју је на друштвеним мрежама објавио Дутертеов специјални помоц́ник Кристофер Го… »
Трамп: Добар однос са Путином, вређају га оптужбе за изборе

Трамп: Добар однос са Путином, вређају га оптужбе за изборе

Дневник 11.11.2017
ХАНОЈ: Председник САД Доналд Трамп изјавио је данас, приликом доласка у вијетнамску престоницу Ханој, да има добар однос са руским председниклом Владимиром Путином за којег је казао да се "увредио због оптужби за мешање у… »
Трамп: Споразум са Путином спасиће многе животе, а може да нам помогне и са Северном Корејом

Трамп: Споразум са Путином спасиће многе животе, а може да нам помогне и са Северном Корејом

Блиц 11.11.2017
Амерички председник Доналд Трамп изјавио је данас да ће споразум са руским председником Владимиром Путином о Сирији спасити бројне животе. - Сагласили смо се веома брзо. Тај договор ће спасити огроман број живота - рекао је Трамп… »
Коначно се упознали: Трампов састанак са Дутертеом кратак, али срдачан

Коначно се упознали: Трампов састанак са Дутертеом кратак, али срдачан

Курир 11.11.2017
Дутертеов портпарол Хари Роке казао је новинарима да је састанак био "кратак, али топао и срдачан". "Лидери су генерално задовољни што су се коначно састали лично", рекао је Роке. Пресидентс Трумп анд Дутерте меет фор тхе фирст… »
Трамп и Путин: Настављамо борбу против Исламске државе

Трамп и Путин: Настављамо борбу против Исламске државе

Данас 11.11.2017
Руски председник Владимир Путин и председник САД Доналд Трамп су се у заједничком саопштењу сагласили да ће наставити напоре у борби против Исламске државе, док та терористичка организација не буде поражена, саопштено је из… »
Договор Путина и Трумпа о борби против ИСИЛ-а

Договор Путина и Трумпа о борби против ИСИЛ-а

Ал Јазеера 11.11.2017
Русија и САД настављају борбу против оружане групе Исламска држава Ирак и Левант до њеног потпуног пораза, договор је предсједника двије земље. Руски предсједник Владимир Путин и амерички предсједник Доналд Трумп објавили су у… »
Кратак али срдачан састанак Трампа и Дутертеа

Кратак али срдачан састанак Трампа и Дутертеа

РТС 11.11.2017
Председник САД Доналд Трамп састао се први пут са филипинским председником Родригом Дутертеом на маргинама другог дана самита Азијско-пацифичке економске сарадње (АПЕЦ) у Вијетнаму, преноси "Ројтерс". Дутертеов портпарол Хари… »
Трамп и Путин се слажу да нема војног решења рата у Сирији

Трамп и Путин се слажу да нема војног решења рата у Сирији

Нови магазин 11.11.2017
Амерички и руски председник, Доналд Трамп и Владимир Путин, слажу се да не нема војног решења рата у Сирији, наводи се у заједичком саопштењу које је пренео Кремљ. "Председници се слажу да решење сукоба у Сирији није војно" и… »
Путин и Трамп: Нема војног решења за Сирију

РТВ 11.11.2017
ДА НАНГ - Председници Русије и САД, Владимир Путин и Доналд Трамп, данас су накратко разговарали на маргинама другог дана самита Азијско-пацифичке економске сарадње (АПЕЦ) у Вијетнаму и потврдили заједничко саопштење о Сирији… »
Путин и Трумп договорили се око борбе против ИС-а

Путин и Трумп договорили се око борбе против ИС-а

СЕЕбиз 11.11.2017
ДАНАНГ - Руски предсједник Владимир Путини амерички предсједник Доналд Трумп објавили су у заједничком приопћењу о Сирији да настављају заједничке напоре у борби против Исламске државе (ИС) до њезина потпуног пораза, објавио… »
Историјски договор Путина и Трампа: Разговарали кратко, али донели су ову важну одлуку за светски мир!

Историјски договор Путина и Трампа: Разговарали кратко, али донели су ову важну одлуку за светски мир!

Правда 11.11.2017
Председници Русије и САД, Владимир Путин и Доналд Трамп, јуче су накратко разговарали на маргинама самита Азијско-пацифичке економске сарадње (АПЕЦ) у Вијетнаму и потврдили заједничко саопштење о Сирији. Наводи се да у том… »

Вести онлине 11.11.2017
Председници Русије и САД, Владимир Путин и Доналд Трамп, накратко су разговарали на маргинама самита Азијско-пацифичке економске сарадње у Вијетнаму и потврдили заједничко саопштење о Сирији, преноси "Тасс". Наводи се да у… »

Вести дана »