"Kad gori, fazan i lisica idu zajedno - tako i opozicija"

"Kad gori, fazan i lisica idu zajedno - tako i opozicija"

B92 subota, 11. novembar 2017.
B92: "Kad gori, fazan i lisica idu zajedno - tako i opozicija"
Stranke i pokreti u opoziciji imaju razlike, ali u vreme katastrofalnog režima treba da se, izjavila je potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić.
Kako kaže, taj dogovor ne sme da bude jednokratan. "Kad imate havariju, katastrofu, poplavu, onda u šumskom svetu na istom deblu spas nalaze i fazan i lisica koji inače ne bi u normalnim situacijama mogli da budu zajedno. Tako je... »

Sanda basnom poručila opoziciji šta treba da radi: Ispričala priču o fazanu i lisici

Kurir subota, 11. novembar 2017.
BEOGRAD - Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić izjavila je da stranke i pokreti u opoziciji imaju medjusobne razlike ali u vreme katastrofalnog režima treba da se ujedine oko borbe za demokratiju, i taj dogovor ne sme da bude jednokratan. "Kad imate havariju, katastrofu, poplavu, onda... »

Sanda Rašković Ivić: Opoziciji treba ugovor sa narodom

Novi magazin subota, 11. novembar 2017.
Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić izjavila je da stranke i pokreti u opoziciji imaju međusobne razlike ali u vreme katastrofalnog režima treba da se ujedine oko borbe za demokratiju, i taj dogovor ne sme da bude jednokratan.
"Kad imate havariju, katastrofu, poplavu, onda u šumskom svetu na istom deblu spas nalaze i fazan i lisica koji inače ne bi u normalnim situacijama mogli da budu zajedno. Tako je i ovde: smatramo da je ovo jedan od najgorih... »

Sanda Rašković Ivić: Opoziciji treba ugovor sa narodom

Beta subota, 11. novembar 2017.
Potpredsednica Narodne stranke Sanda Rašković Ivić izjavila je da stranke i pokreti u opoziciji imaju medjusobne razlike ali u vreme katastrofalnog režima treba da se ujedine oko borbe za demokratiju, i taj dogovor ne sme da bude jednokratan. "Kad imate havariju, katastrofu, poplavu, onda u šumskom... »
©2018 Netmark d.o.o.