Povezane vesti

Partizan za prvu pobedu kod kuće

Partizan za prvu pobedu kod kuće

Politika 13.11.2017
„Crno-beli” dočekuju Albu (20 č), koja je sa skorom 7 – 3, četvrta u prvenstvu Nemačke. – Đoko Šalić: „U Berlinu smo doživeli ubedljiv poraz, ali očekujem da će pred našim navijačima biti drugačija utakmica”. Pred susret šestog… »
Muta Nikolić: Sutra slavim slavu i želim pobedu nad Albom!

Muta Nikolić: Sutra slavim slavu i želim pobedu nad Albom!

Hot sport 13.11.2017
Košarkaši Partizana u utorak od 20 časova dočekuju Albu iz Berlina u utakmici šestog kola C grupe Evrokupa, a trener Miroslav Nikolić je istakao da se nada pobedi. – Alba je jedina ekipa koja nas je glatko pobedila u Evrokupu. Rekao sam i tada, u… »
Muta Nikolić pred Albu: Sutra mi je slava, bilo bi lepo da dobijemo!

Muta Nikolić pred Albu: Sutra mi je slava, bilo bi lepo da dobijemo!

Mozzart sport 13.11.2017
"Svakako očekujem mnogo bolju igru u odnosu na taj prvi duel. Mi što duže budemo igrali, bićemo sve bolji“, rekao je trener Partizana uoči meča šestog kola Evrokupa. Košarkaši Partizana u utorak dočekuju berlinsku Albu u utakmici šestog kola… »
Muta otkrio - Ima poseban motiv za pobedu nad Albom

Muta otkrio - Ima poseban motiv za pobedu nad Albom

Sportske.net 13.11.2017
Nema odmora za košarkaše Partizana, koji posle pobede nad Megom već u utorak imaju novi izazov u Evrokupu. Crno-beli u ovom takmičenju za sada ne stoje dobro, poslednji su na tabeli sa učinkom 1-4, ali sistem takmičenja je takav da Partizan i dalje… »
Partizan sprema revanš Albi

Partizan sprema revanš Albi

Mondo 13.11.2017
Crno-beli su domaćini odličnom nemačkom timu u meču 6. kola C grupe Evrokupa (utorak, 20.00). Pobeda u Bilbau bila je usamljeni bljesak ekipe Partizana u prvom "krugu" takmičenja. Počelo je debaklom u Berlinu, nastavilo porazom od Lijetuvos Ritasa u… »
Grobari, pomozite: Miroslav Nikolić: Hoću da slavu proslavim pobedom nad Albom

Grobari, pomozite: Miroslav Nikolić: Hoću da slavu proslavim pobedom nad Albom

Sportal blic 13.11.2017
Alba iz Berlina stiže na megdan Partizanu u 6. kolu Evrokupa. Utakmica se igra u utorak, 14. novembra od 20 sati u hali "Aleksandar Nikolić", a strateg domaćih Miroslav Nikolić ističe da će ekipa biti bolja nego u prethodnom duelu sa berlinskim… »

Vesti dana »