Povezane vesti

Brnabić: Za inovacije još 50 miliona evra

Brnabić: Za inovacije još 50 miliona evra

Politika 13.11.2017
Vlada Srbije će u naredne tri godine uložiti 50 miliona evra u infrastrukturu koja će biti podrška inovacijama i razvoju inovativnih startap kompanija, izjavila predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić. Na otvaranju šestog foruma investicija, inovacija… »
Brbanić: Još jednom treba proveriti volju građana

Brbanić: Još jednom treba proveriti volju građana

Danas 13.11.2017
Moje mišljenje, a ne formalni zahtev za raspisivanje izbora, bi bilo da bi pre ustavnih promena, koje Srbiji predstoje, trebalo još jednom proveriti volju građana, izjavila je danas premijerka Srbije Ana Brnabić. Vi ste i sami videli situaciju i… »
Promena Ustava moguć razlog za vanredne parlamentarne izbore

Promena Ustava moguć razlog za vanredne parlamentarne izbore

Nova ekonomija 13.11.2017
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da bi predstojeća promena Ustava mogla da bude razlog za vanredne parlamentarne izbore. "Mnogi imaju različite razloge zašto bi trebalo raspisati vanredne izbore, ali meni deluje kao važan razlog to… »
Brnabić: Promena Ustava mogući razlog za vanredne izbore

Brnabić: Promena Ustava mogući razlog za vanredne izbore

N1 Info 13.11.2017
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je da bi predstojeća promena Ustava mogla da bude razlog za vanredne parlamentarne izbore. "Mnogi imaju različite razloge zašto bi trebalo raspisati vanredne izbore, ali meni deluje kao važan razlog to… »
Brnabić o raspisivanju izbora: Postoji razlog za proveru volje građana

Brnabić o raspisivanju izbora: Postoji razlog za proveru volje građana

Srbija danas 13.11.2017
Premijerka se osvrnula i na predstojeću promenu ustava. Premijerka Ana Brnabić izjavila je danas da nije razmišljala o formalnom zahtevu vlade za raspisivanje vanrednih izbora, ali da je atmosfera u Skupštini Srbije "sve osim konstruktivne", što je… »
Brnabić: Promena Ustava mogući razlog za vanredne parlamentarne izbore

Brnabić: Promena Ustava mogući razlog za vanredne parlamentarne izbore

Beta 13.11.2017
Predsednica Vlade Srbije Ana Brnabić izjavila je danas u Beogradu da bi predstojeća promena Ustava mogla da bude razlog za vanredne parlamentarne izbore. "Mnogi imaju različite razloge zašto bi trebalo raspisati vanredne izbore, ali meni deluje kao… »

Vesti dana »