Povezane vesti

Veštica otkrila tajni plan i ispričala... Evo šta stvarno ima da kaže za Lunu, kao i njen s*ks! Auh

Veštica otkrila tajni plan i ispričala... Evo šta stvarno ima da kaže za Lunu, kao i njen s*ks! Auh

Srbija danas 13.11.2017
Bilo je vreme da progovori. Povratak Anđele Veštice u "Zadrugu" iznenadio je kako takmičare tako i gledaoce, s obzirom na to da niko nije očekivao da je ponovo vidi u rijalitiju, posle diskvalifikacije jer je fizički nasrnula na Jelenu Golubović. Sa… »
Nikad viđeno u zadruzi: Svi zanemeli nakon što je Vođa uradio ovo!

Nikad viđeno u zadruzi: Svi zanemeli nakon što je Vođa uradio ovo!

Srbija danas 13.11.2017
Kako ovo objasniti?! Nakon što je sinoć "" napustila pevačica Dijana Hazirović, ukućanima je stiglo pismo u kojem je stajalo da je novi vođa za ovu nedelju Marko Janjušević Janjuš. On je odmah dobio zadatak da raspodeli ovonedeljni budžet, a kako smo do… »
Janjuš postideo sve ukućane, rekao je da će im pozajmiti pare, a njihova reakcija je bila potpuno neshvatljiva! (VIDEO)

Janjuš postideo sve ukućane, rekao je da će im pozajmiti pare, a njihova reakcija je bila potpuno neshvatljiva! (VIDEO)

Telegraf 13.11.2017
Janjuš je prvi vođa koji je napravio ovakav gest, a ukućani su pokazali svoje pravo lice. Danas je u Zadrugu stiglo pismo koje otkriva ko je ovonedeljni vođa. Marko Janjušević Janjuš je izabran za vođu, a njegov prvi zadatak je bio raspodela budžeta… »
Razvratne zadrugarke: Maca pokazivala međunožje, Aleks se skidala pred kamerama! (VIDEO)

Razvratne zadrugarke: Maca pokazivala međunožje, Aleks se skidala pred kamerama! (VIDEO)

Telegraf 13.11.2017
Dok su ostali pokušavali da se razbude, devojke su pokazale i više nego što treba. Zadrugari se kasno bude, ali kada to urade, obično su u prvom planu žene, a naravno, prednjači Maca Diskrecija. Veštica uoči ulaska u Zadrugu otkrila svoj TAJNI PLAN… »
Veštica uoči ulaska u Zadrugu otkrila svoj tajni plan: Priznala da li će imati seks i ispričala šta stvarno misli o Luni i…

Veštica uoči ulaska u Zadrugu otkrila svoj tajni plan: Priznala da li će imati seks i ispričala šta stvarno misli o Luni i…

Telegraf 13.11.2017
- Ja sada imam neke druge svađe i rasprave unutra, i ja sam tu zbog nekih drugih stvari. Nisam vraćena da se svađam sa Jelenom Golubović - rekla je Anđela Veštica u intervjuu za Telegraf. Povratak Anđele Veštice u " Zadrugu" iznenadio je kako takmičare… »

Vesti dana »