Besplatni pregledi danas u vojnoj bolnici

Besplatni pregledi danas u vojnoj bolnici

Radio 021 utorak, 14. novembar 2017.
Besplatni lekarski pregledi biće organizovani danas, 18. novembra, od 8 do 14 sati, u Vojnoj bolnici u Petrovaradinu.
Planirano je da se angažuju stručnjaci internističke grane medicine, u šta spada kardiologija, pulmologija, endokrinologija, gastroenterologija, nefrologija i dermatologija. Građane će pregledati i lekari sa opšte hirurgije,... »

U subotu besplatni lekarski pregledi u vojnomedicinskim centrima

Politika utorak, 14. novembar 2017.
Besplatni lekarski pregledi za građane Beograda, Niša i Novog Sada biće organizovani 18. novembra, od 8 do 14 časova u vojnomedicinskim centrima Novi Beograd i Novi Sad i Vojnoj bolnici Niš. U navedenim ustanovama planirano je da se angažuju internističke grane medicine (kardiologija, pulmologija,... »

Proverite svoje zdravlje besplatno!

Mondo utorak, 14. novembar 2017.
U vojnomedicinskim centrima Novi Beograd, Novi Sad i u Vojnoj bolnici Niš biće organizovani besplatni pregledi za građane.
Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock Besplatni lekarski pregledi za građane Beograda, Niša i Novog Sada biće organizovani 18. novembra, od 8 do 14 časova u vojnomedicinskim centrima Novi Beograd i Novi Sad i Vojnoj bolnici Niš.... »

Ministarstvo odbrane: Besplatni pregledi za građane

RTS utorak, 14. novembar 2017.
RTS: Ministarstvo odbrane: Besplatni pregledi za građane
Besplatni lekarski pregledi za građane Beograda, Niša i Novog Sada biće organizovani 18. novembra, od osam do 14 časova u vojnomedicinskim centrima Novi Beograd i Novi Sad i Vojnoj bolnici Niš.
U navedenim ustanovama planirano je da se angažuju internističke grane medicine (kardiologija, pulmologija, endokrinologija, gastroenterologija, nefrologija i dermatologija), hiruška medicina (opšta hirurgija, ortopedija,... »

Besplatni pregledi za građane i u vojnim bolnicama

Blic utorak, 14. novembar 2017.
Besplatni lekarski pregledi za građane Beograda, Niša i Novog Sada biće organizovani 18. novembra, od 8 do 14 sati u vojnomedicinskim centrima Novi Beograd i Novi Sad i Vojnoj bolnici Niš.
U navedenim ustanovama planirano je da se angažuju stručnjaci internističke grane medicine, u šta spada kardiologija, pulmologija, endokrinologija, gastroenterologija, nefrologija i dermatologija. Građane će pregledati i lekari... »

Besplatni lekarski pregledi u vojnim ustanovama

RTV utorak, 14. novembar 2017.
RTV: Besplatni lekarski pregledi u vojnim ustanovama
NOVI SAD - Besplatni lekarski pregledi za građane Beograda, Niša i Novog Sada biće organizovani 18. novembra u vremenu od 8 do 14 časova u vojnomedicinskim centrima Novi Beograd i Novi Sad i Vojnoj bolnici Niš.
U navedenim ustanovama planirano je da se angažuju internističke grane medicine (kardiologija, pulmologija, endokrinologija, gastroenterologija, nefrologija i dermatologija), hirurška medicina (opšta hirurgija, ortopedija,... »
©2018 Netmark d.o.o.