Poplave na ostrvu Simi, proglašeno vanredno stanje

Poplave na ostrvu Simi, proglašeno vanredno stanje

B92 utorak, 14. novembar 2017.
B92: Poplave na ostrvu Simi, proglašeno vanredno stanje
Atina -- Na grčkom ostrvu Simi u Egeju danas je proglašena vanredna situacija zbog poplava izazazvanih obilnim padavinama.
Šef službe za civilnu zaštitu Janis Kapakis je proglasio vanrednu situaciju nakon što su posle oluje ulice praktično pretvorene u bujice blata, a desetak vozila je završilo u moru. Zbog nevremena, ostrvo je nekoliko sati bilo bez... »

Poplave na grčkom ostrvu Simi

RTV utorak, 14. novembar 2017.
RTV: Poplave na grčkom ostrvu Simi
ATINA - Na grčkom ostrvu Simi u Egeju danas je proglašena vanredna situacija zbog poplava izazvanih obilnim padavinama.
Šef službe za civilnu zaštitu Janis Kapakis je proglasio vanrednu situaciju nakon što su posle oluje ulice praktično pretvorene u bujice blata, a desetak vozila je završilo u moru. Zbog nevremena, ostrvo je nekoliko sati bilo bez... »

Grčka: Poplave na ostrvu Simi, proglašena vanredna situacija

Dnevnik utorak, 14. novembar 2017.
ATINA:Na grčkom ostrvu Simi u Egeju danas je proglašena vanredna situacija zbog poplava izazazvanih obilnim padavinama.
Šef službe za civilnu zaštitu Janis Kapakis je proglasio vanrednu situaciju nakon što su posle oluje ulice praktično pretvorene u bujice blata, a desetak vozila je završilo u moru.Zbog nevremena, ostrvo je nekoliko sati bilo bez... »

Haos na grčkom ostrvu (foto, video)

Mondo utorak, 14. novembar 2017.
Na grčkom ostrvu Simi u Egeju danas je proglašena vanredna situacija zbog poplava izazazvanih obilnim padavinama.
Foto: Argiris Madikos /Eurokinissi via AP Šef službe za civilnu zaštitu Janis Kapakis je proglasio vanrednu situaciju nakon što su posle oluje ulice praktično pretvorene u bujice blata, a desetak vozila je završilo u moru. Zbog... »

Ulice prekrivene blatom, kola završila u moru: Na ostrvu Simi proglašena vanredna situacija zbog velikih poplava

Kurir utorak, 14. novembar 2017.
Šef agencije za civilnu zaštitu Janis Kapakis objavio je vanrednu situaciju nakon što je oluja juče pretvorila ulice u reke blata, poplavila lokalnu trafo stanicu i prekinula snabdevanje strujom na više sati. Najmanje 10 automobila je završilo u moru, u glavnoj ostrvskoj luci. Obalska straža je sa... »

Na grčkom ostrvu Simi proglašena vanredna situacija

Novi magazin utorak, 14. novembar 2017.
Grčke vlasti su uvele danas vanrednu situaciju na malom egejskom ostrvu Simi pošto su jaki pljuskovi poplavili kuće i radnje, odneli automobile u more i prekinuli snabdevanje strujom.
Šef agencije za civilnu zaštitu Janis Kapakis objavio je vanrednu situaciju nakon što je oluja juče pretvorila ulice u reke blata, poplavila lokalnu trafo stanicu i prekinula snabdevanje strujom na više sati. Najmanje 10... »

Potop: Na grčkom ostrvu Simi proglašena vanredna situacija, bujice odnele automobile, poplavile kuće (foto)

Večernje novosti utorak, 14. novembar 2017.
Grčke vlasti su uvele danas vanrednu situaciju na malom egejskom ostrvu Simi pošto su jaki pljuskovi poplavili kuće i radnje, odneli automobile u more i prekinuli snabdevanje strujom
Grčke vlasti su uvele danas vanrednu situaciju na malom egejskom ostrvu Simi pošto su jaki pljuskovi poplavili kuće i radnje, odneli automobile u more i prekinuli snabdevanje strujom. Šef agencije za civilnu zaštitu Janis Kapakis... »
©2018 Netmark d.o.o.