Poplave na ostrvu Simi, proglašeno vanredno stanje

Poplave na ostrvu Simi, proglašeno vanredno stanje

B92 pre 7 dana
B92: Poplave na ostrvu Simi, proglašeno vanredno stanje
Atina -- Na grčkom ostrvu Simi u Egeju danas je proglašena vanredna situacija zbog poplava izazazvanih obilnim padavinama.
Šef službe za civilnu zaštitu Janis Kapakis je proglasio vanrednu situaciju nakon što su posle oluje ulice praktično pretvorene u bujice blata, a desetak vozila je završilo u moru. Zbog nevremena, ostrvo je nekoliko sati bilo bez... »

Poplave na grčkom ostrvu Simi

RTV pre 7 dana
RTV: Poplave na grčkom ostrvu Simi
ATINA - Na grčkom ostrvu Simi u Egeju danas je proglašena vanredna situacija zbog poplava izazvanih obilnim padavinama.
Šef službe za civilnu zaštitu Janis Kapakis je proglasio vanrednu situaciju nakon što su posle oluje ulice praktično pretvorene u bujice blata, a desetak vozila je završilo u moru. Zbog nevremena, ostrvo je nekoliko sati bilo bez... »

Grčka: Poplave na ostrvu Simi, proglašena vanredna situacija

Dnevnik pre 7 dana
ATINA:Na grčkom ostrvu Simi u Egeju danas je proglašena vanredna situacija zbog poplava izazazvanih obilnim padavinama.
Šef službe za civilnu zaštitu Janis Kapakis je proglasio vanrednu situaciju nakon što su posle oluje ulice praktično pretvorene u bujice blata, a desetak vozila je završilo u moru.Zbog nevremena, ostrvo je nekoliko sati bilo bez... »

Haos na grčkom ostrvu (foto, video)

Mondo pre 7 dana
Na grčkom ostrvu Simi u Egeju danas je proglašena vanredna situacija zbog poplava izazazvanih obilnim padavinama.
Foto: Argiris Madikos /Eurokinissi via AP Šef službe za civilnu zaštitu Janis Kapakis je proglasio vanrednu situaciju nakon što su posle oluje ulice praktično pretvorene u bujice blata, a desetak vozila je završilo u moru. Zbog... »

Ulice prekrivene blatom, kola završila u moru: Na ostrvu Simi proglašena vanredna situacija zbog velikih poplava

Kurir pre 7 dana
Šef agencije za civilnu zaštitu Janis Kapakis objavio je vanrednu situaciju nakon što je oluja juče pretvorila ulice u reke blata, poplavila lokalnu trafo stanicu i prekinula snabdevanje strujom na više sati. Najmanje 10 automobila je završilo u moru, u glavnoj ostrvskoj luci. Obalska straža je sa... »

Na grčkom ostrvu Simi proglašena vanredna situacija

Novi magazin pre 7 dana
Grčke vlasti su uvele danas vanrednu situaciju na malom egejskom ostrvu Simi pošto su jaki pljuskovi poplavili kuće i radnje, odneli automobile u more i prekinuli snabdevanje strujom.
Šef agencije za civilnu zaštitu Janis Kapakis objavio je vanrednu situaciju nakon što je oluja juče pretvorila ulice u reke blata, poplavila lokalnu trafo stanicu i prekinula snabdevanje strujom na više sati. Najmanje 10... »

Potop: Na grčkom ostrvu Simi proglašena vanredna situacija, bujice odnele automobile, poplavile kuće (foto)

Večernje novosti pre 7 dana
Grčke vlasti su uvele danas vanrednu situaciju na malom egejskom ostrvu Simi pošto su jaki pljuskovi poplavili kuće i radnje, odneli automobile u more i prekinuli snabdevanje strujom
Grčke vlasti su uvele danas vanrednu situaciju na malom egejskom ostrvu Simi pošto su jaki pljuskovi poplavili kuće i radnje, odneli automobile u more i prekinuli snabdevanje strujom. Šef agencije za civilnu zaštitu Janis Kapakis... »
©2017 Netmark d.o.o.