Povezane vesti

Akcija MUP na Kanarevom brdu: Specijalci naoružani dugim cevima tražili osumnjičenog za ubistvo advokata Zreleca, privedeno nekoliko osoba

Večernje novosti sreda, 15. novembar 2017.
Pripadnici specijalnih jedinica policije naoružani dugim cevima opkolili su zgradu u Ulici srpskih udarnih brigada na Kanarevom brdu u Beogradu, potvrđeno je "Novostima"
Pripadnici specijalnih jedinica policije naoružani dugim cevima opkolili su zgradu u Ulici srpskih udarnih brigada na Kanarevom brdu u Beogradu, potvrđeno je "Novostima". Kako nezvanično saznajemo policija je privela nekoliko... »

Osumnjičeni za ubistvo advokata Vladimira Zreleca uskoro će biti uhapšen

Telegraf sreda, 15. novembar 2017.
Advokat Vladimir Zrelec ranjen je u pucnjavi na Vračaru u decembru 2015. godine, a dvadesetak dana kasnije preminuo je u Urgentnom centru
Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je danas da će vrlo brzo biti uhapšen Vladimir Šaranović, koji je osumnjičen za ubistvo advokata Vladimira Zreleca. Ubijeni advokat čijeg su ubicu tražili na Kanarevom brdu zastupao... »

Policija blokirala kvart u Rakovici: Potraga za Vladimirom Šaranovićem zbog ubistva advokata

Blic sreda, 15. novembar 2017.
Pripadnici policijskih jedinica opkolili su zgradu u Ulici srpskih udarnih brigada na Kanarevom brdu, oko 21 sat sinoć, a akcija je završena oko 22.40. Kako saznajemo, oni su tragali za Vladimirom Šaranovićem (40) koji se sumnjiči da je pre gotovo dve godine ubio advokata Vladimira Zreleca.
Ispred zgrade je bio veliki broj naoružanih pripadnika policije, ali oni nisu pronašli Šaranovića. Kako navode u MUP-u, za njim je u toku intenzivna potraga i pozivaju građane da im, ukoliko imaju saznanja o Šaranoviću jave na... »

Rebić: Osumnjičeni za ubistvo Zreleca biće brzo uhapšen

N1 Info sreda, 15. novembar 2017.
Direktor policije Vladimir Rebić izjavio je da će vrlo brzo biti uhapšen Vladimir Šaranović, koji je osumnjičen za ubistvo advokata Vladimira Zreleca.
On je potvrdio informacije da su pripadnici policijskih jedinica tragali za Šaranovićem kada su sinoć oko 21 sata opkolili zgradu u Ulici srpskih udarnih brigada u beogradskom naselju Kanarevo brdo. "Zadovoljan sam što smo rešili... »
©2018 Netmark d.o.o.