Povezane vesti

Ivanić: Priče o referendumu o nezavisnosti RS besmislene

Ivanić: Priče o referendumu o nezavisnosti RS besmislene

Slobodna Evropa 15.11.2017
Mladen Ivanić, član Predsjedništva BiH iz reda srpskog naroda, izjavio je u intervjuu za Deutsche Welle, da ne bi podržao referendum o nezavisnosti Republike Srpske. Ivanić, također, kaže da BiH bez entiteta ne prihvata. Na konkretno pitanje da li… »
Ivanić: Nema priznanja Kosova

Ivanić: Nema priznanja Kosova

Dojče vele 15.11.2017
Mladen Ivanić, srpski član Predsedništva BiH, u ekskluzivnom intervjuu za DW kaže: „Dok sam ja ovde, Kosovo sigurno neće biti priznato“. A eventualni referendum u RS, kaže, ne bi podržao. Na konkretno pitanje da li bi podržao referendum o… »
Ivanić: Priče o referendumu o nezavisnosti RS su besmislene

Ivanić: Priče o referendumu o nezavisnosti RS su besmislene

Blic 15.11.2017
Mladen Ivanić, član Predsedništva BiH iz reda srpskog naroda, kaže u intervjuu za DW da ne bi podržao referendum o nezavisnosti RS. Ivanić kaže i da BiH bez entiteta - ne prihvata. "Priče o referendumu su besmislene" kaže za #DW Mladen #Ivanić… »
Ivanić: Ni nezavisnost Kosova, ni referendum u RS

Ivanić: Ni nezavisnost Kosova, ni referendum u RS

RTS 15.11.2017
Mladen Ivanić, srpski član Predsedništva BiH, u intervjuu za "Dojče vele" poručuje "da dok je on tu", Kosovo sigurno neće biti priznato. Eventualni referendum u Republici Srpskoj, kaže, ne bi podržao. Na konkretno pitanje da li bi podržao… »
"BiH neće priznati Kosovo dok se protivi srpski član"

"BiH neće priznati Kosovo dok se protivi srpski član"

N1 Info 15.11.2017
BiH neće priznati Kosovo sve dok se tome protivi srpski član tročlanog Predsedništva BiH, rekli su u odvojenim intervjuima za Dojče vele članovi tog kolektivnog tela Mladen Ivanić, Bakir Izetbegović i Dragan Čović. Srpski član Predsedništva… »
Ivanić: Ni nezavisnost Kosova, ni referendum za RS

Ivanić: Ni nezavisnost Kosova, ni referendum za RS

RTV 15.11.2017
BERLIN - Srpski član Predsedništva BiH, Mladen Ivanić, poručio je u intervjuu za Dojče vele da, dok je on član Predsedništva BiH, Bosna i Hercegovina neće priznati Kosovo i dodao da ne bi podržao eventualni referendum o nezavisnosti Republike… »
Ivanić: Ni nezavisnost Kosova, ni referendum za Srpsku

Ivanić: Ni nezavisnost Kosova, ni referendum za Srpsku

Vesti online 15.11.2017
Srpski član Predsedništva BiH, Mladen Ivanić, poručio je u intervjuu za Dojče vele da, dok je on član Predsednistva BiH, Bosna i Hercegovina neće priznati Kosovo i dodao da ne bi podržao eventualni referendum o nezavisnost Republike Srpske. - Moj… »
Ivanić poručio: Dok sam ja član Predsedništva, BiH neće priznati Kosovo!

Ivanić poručio: Dok sam ja član Predsedništva, BiH neće priznati Kosovo!

Kurir 15.11.2017
"Moj politički stav je da način na koji je Kosovo dobilo nezavisnost potpuno je mimo međunarodnih pravnih normi i kao neko ko ima tu mogućnost, ja ću tu mogućnost i da koristim. Dok sam ja ovde, Kosovo sigurno neće biti priznato. Ako se pojavi neki… »

Vesti dana »