Повезане вести
Цетински отворио душу писмом на фејсбуку: Спреман сам да одговарам! Молим вас само једну ствар...
Курир 15.11.2017
Певач Тони Цетински обратио се јавности на свом фејсбук профилу где је замолио све оне који се баве претпоставкама да то више не раде, већ да сачекају да званичници саопште своје закључке. Његову објаву вам преносимо у целости… »
"Спреман сам да одговарам": Тони Цетински након незгоде у којој је прегазио мушкарца има посебну молбу за своју породицу
Блиц 15.11.2017
Познати хрватски певач Тони Цетински поново се огласио на друштвеним мрежама и осврнуо се на незгоду у којој је страдао 62-огодишњи мушкарац. Певач је овога пута замолио све оне који се баве претпоставкама да то више не раде… »
Вести дана »
Ко је главни претендент за стицање власништва у НИС-у: Емиратска фирма АДНОЦ све ближа куповини, пренео ФТ
Еуроневс пре 10 минутајош 19 повезаних
Да ли због раста тражње за евром овлашћене мењачнице могу да подигну курс
Бизнис и финансије пре 2 сатајош 8 повезаних
Чак 14 жаришта у Београду, од јануара заражено више од 400 деце: Како да препознате дечје глисте, који су симптоми и како се лече
Данас пре 2 сатајош 3 повезане
Спајић подржао Вучићеву идеју о целом Западном Балкану у ЕУ: Ми ћемо вас тамо чекати већ од 2028.
Блиц пре 2 сатајош 20 повезаних