Повезане вести
Шта то има Крстајић што није имао Муслин?
Спортске.нет 16.11.2017
Вршилац дужности селектора репрезентације Србије објаснио своје поимање фудбала. Да ли је то оно што сви ми желимо? После азијске турнеје, Младен Крстајић се још више приближио тренутку када би могло да му се избрише оно… »
Крстајић жели Русију!
Мондо 16.11.2017
Човек који је, за сада још увек привремено, заменио Славољуба Муслина на клупи Србије има једну жељу пред жреб група за Мундијал. Вршилац дужности селектора Србије Младен Крстајић вратио се са азијске турнеје, где су "орлови"… »
Ако се играчи питају ево ко би требало да буде селектор Србије
Вести онлине 16.11.2017
Фудбалски савез Србије и даље је у потрази за наследником Славољуба Муслина са којим је споразумно раскинута сарадња после успешних квалификација за Светско првенство у Русији. Као главни кандидат се спомињао Драган… »
Вратили се ''Орлови'' - А сад ''куд који'' до марта...
Спортске.нет 16.11.2017
Азијска турнеја је успешно окончана, остаје још да сачекамо коначну одлуку челника ФСС око избора селектора који ће ''Орлове'' водити на Мундијал у Русију наредне године. Фудбалска репрезентација се вратила данас у Београд после… »
Крстајић за Блицспорт о останку на клупи Србије: Оправдао сам поверење ФСС
Спортал блиц 16.11.2017
"Председник Савеза Славиша Кокеза и спортски директор Горан Буњевчевић указали су ми шансу да у ове две утакмице остварим циљеве, и од њих сам добио потврду да сам у томе успео. Мундијал? Није то до мене" - поручује вршилац… »
Крстајић: Нашли смо „жицу“ Адему Љајићу и добили осам кандидата за Русију
Моззарт спорт 16.11.2017
„Од Кокезе и Буњевчевића сам добио потврду да сам успео“, каже вршилац дужности селектора коме ће тај префикс, вероватно, бити укинут. Посао урађен. Ни Младен Крстајић није одолео чарима Инстаграма, па је у те две речи на… »
"Орлови" на новим крилима
Вечерње новости 16.11.2017
Наша подмлађена фудбалска репрезентација данас се враћа са веома успешне азијске турнеје. ФСС је можда решио дилему око селектора, Живковић и Милинковић-Савић се наметнули. ДА се играло за бодове, Србија би се данас из Кине и… »
Вести дана »

БЛОГ УЖИВО На десетине трактора паркирано испред Бановине у Новом Саду: Почело окупљање професора испред Правног факултета
Нова пре 10 минутајош 10 повезаних

Помоћник министра одбране: Србија прва у региону по наоружању, биће 6.000 војника на паради
Бета пре 1 сатјош 14 повезаних

Резултати свих утакмица Евробаскета 2025. и репортаже ББЦ новинара
BBC News пре 1 сатјош 17 повезаних