Povezane vesti

Dejvis Kup - Srbija dočekuje "Jenkije" u Nišu

Dejvis Kup - Srbija dočekuje "Jenkije" u Nišu

Sportske.net 16.11.2017
Teniska reprezentacija Srbije narednog februara dočekaće selekciju SAD u Nišu u prvom kolu Dejvis kupa, saopštio je danas Teniski savez Srbije (TSS). Mečevi će se igrati u niškoj dvorani "Čair" na šljaci, što je potvrdila i Međunarodna teniska federacija… »
Zimonjić završio reprezentativnu karijeru

Zimonjić završio reprezentativnu karijeru

Novi magazin 16.11.2017
Selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije Nenad Zimonjić objavio je danas da posle 23 godine završava s nastupima za tenisku selekciju. "Kao što sam najavio na početku sezone, ovo mi je bila poslednja sezona igranja za Dejvis kup reprezentaciju. Ove… »
Dk: Srbi čekaju Amerikance u Nišu

Dk: Srbi čekaju Amerikance u Nišu

Mondo 16.11.2017
Dejvis kup tim Srbije prvi meč Svetske grupe 2018. odigraće u hali Čair. Foto: MN Press Srbija će u 1. kolu Svetske grupe Dejvis kupa u 2018. godini ugostiti selekciju SAD. Odlučeno je da će taj meč, koji će se igrati od 2. do 4. februara, biti… »
Ziki prelomio: Sad sam samo selektor

Ziki prelomio: Sad sam samo selektor

Mondo 16.11.2017
Posle 23 godine igranja za Dejvis kup selekciju, Nenad Zimonjić odlučio je da se povuče. Nenad Zimonjić doneo je krupnu odluku - neće više igrati za Dejvis kup selekciju Srbije. Nakon 23 godine takmičenja za reprezentaciju, odigrana 73 meča, 55 susreta… »

Vesti dana »

Crveni meteo alarm za jug Srbije

Crveni meteo alarm za jug Srbije

Vranje news pre 50 minutajoš 36 povezanih
Od oktobra poskupljuje struja u Srbiji

Od oktobra poskupljuje struja u Srbiji

ROMinfomedia pre 5 minutajoš 20 povezanih
Nova ofanziva Izraela: Zauzimanje grada Gaze, Palestinci beže

Nova ofanziva Izraela: Zauzimanje grada Gaze, Palestinci beže

BBC News pre 55 minutajoš 18 povezanih
Novi kontraprotesti vlasti koja ne stoji iza njih

Novi kontraprotesti vlasti koja ne stoji iza njih