Povezane vesti
Vazura ogorčen arbitražom na kup meču Boraca i Crvene zvezde: Obradović je Terzićev izvršilac
Večernje novosti 16.11.2017
Kao klub nećemo reagovati, ali ja kao pojedinac i te kako imam potrebu da reagujem, kao jedan od najodgovornijih ljudi u Partizanu – kaže generalni direktor crno-belih. PODIGLA se velika prašina posle prvenstvenog duela Borca i Partizana u Čačku… »
Vazura ne želi da ćuti, oglasio se posle Zvezdine pobede u Čačku
Sportske.net 16.11.2017
Generalni direktor Partizana Miloš Vazura istakao je da se Partizan kao klub neće oglašavati na ovu temu, ali da on lično ne trpi nepravdu i ne želi da ćuti posle pojedinih dešavanja na jučerašnjoj Kup utakmici u Čačku. I Partizan i Crvena… »
Partizan digao glas: Obradović sudi po Terzićevom nalogu, valjda je sada celoj Srbiji jasno šta radi Zvezda!
Hot sport 16.11.2017
Generalni direktor Partizana Miloš Vazura oglasio se povodom suđenja na jučerašnjoj utakmici između Borca i Crvene zvezde u Čačku u okviru Kupa Srbije. Glavni sudija meča kraj Morave bio je Srđan Obradović, arbitar koji je u ‘večitom’… »
Vesti dana »

Ima topa-nema topa, u magacinu je, u stvari pored Skupštine: Dačić danima ne može da se dogovori sam sa sobom
Pravda pre 1 satjoš 35 povezanih

Đilas: Podnosimo krivičnu prijavu protiv Vučića i SNS zbog korišćenja zvučnog oružja
Nova pre 8 satijoš 22 povezane

BLOG UŽIVO „RTS kao saučesnik, želimo da se čuje naš glas”: Prosvetari, studenti i đaci protestovali ispred javnog servisa
Nova pre 2 satajoš 31 povezana

Danas: Žandarm tvrdi da je više zvučnih topova bilo raspoređeno u subotu na protestu u Beogradu
Beta pre 10 satijoš 14 povezanih

Oglasila se i zvezda: Crveno-beli se oprostili od Andrije Delibašića
Dnevnik pre 5 satijoš 48 povezanih