Povezane vesti
Posle četvrtog poraza u nizu u Evroligi: Zvezdi su potrebna nova lica u timu /video/
Sportal blic 18.11.2017
Niko nije očekivao da će ova nova Zvezda da deli lekcije moćnim rivalima na evroligaškoj sceni i da će biti ispred CSKA, Olimpijakosa ili Fenerbahčea. Ali, sada je jasno da ne može da se nosi sa njima u ovom sastavu. To govore rezultati, tabela (učinak… »
Alimpijević: Mi i Olimpijakos ne igramo košarku na istom nivou
Sportal blic 17.11.2017
Trener košarkaša Crvene zvezde Dušan Alimpijević je posle poraza od Olimpijakosa sa 85:59 u 8. kolu Evrolige istakao da njegova ekipa nije uspela da izbaci rivala iz njegovog ritma. Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija "Za mene je prvi razlog našeg… »
Samokritičan: Ročesti: Zvezdi treba bolja odbrana, i to počev od mene
Sportal blic 17.11.2017
Najbolji strelac Zvezde u porazu od Olimpijakosa (85:59) u 8. kolu Evrolige, Tejlor Ročesti, nije štedeo sebe kada je analizirao učinak beogradskih crveno-belih u Atini. Foto: RAS Srbija "Moramo da igramo bolju odbranu, naročito na početku utakmice. I to… »
Vesti dana »

Grmljavine i olujni vetar širom Srbije – na snazi narandžasti meteo-alarm
Glas Zaječara pre 36 minutajoš 22 povezane

'Predloženi teritorijalni ustupci Ukrajine su Putinova zamka', kaže visoka zvaničnica EU
BBC News pre 51 minutajoš 22 povezane

Kac odobrio planove za preuzimanje grada Gaze; Podaci IDF-a pokazuju stopu smrtnosti civila od 83 odsto
RTV pre 40 minutajoš 17 povezanih

Šok: Hamad Međedović eliminisan iako je bio veliki favorit! Više nema sumnje: Evo gde Nemanja Matić nastavlja karijeru!
Hot sport pre 20 minutajoš 14 povezanih

Više nema sumnje: Evo gde Nemanja Matić nastavlja karijeru! Nikola Jović nakon slovenije: „Igrati sa Jokićem je lako – Sigurno da sam bio dodatno motivisan!“
Hot sport pre 45 minutajoš 14 povezanih