Povezane vesti

Vučić: Samo beogradski izbori, parlamentarni kad bude vreme

Vučić: Samo beogradski izbori, parlamentarni kad bude vreme

Studio B 18.11.2017
U martu redovni gradski izbori, vanredni republički kad za njih dođe vreme, predložio lider SNS i predsednik Srbije Aleksandar Vučić na sednici GO stranke. Beogradski izbori u martu, GO prihvatio Vučićev predlog. FOTO TANJUG / TANJA VALIC / bb Moj… »
SNS odlučio – nema vanrednih parlamentarnih izbora

SNS odlučio – nema vanrednih parlamentarnih izbora

Sandžak press 18.11.2017
Glavni odbor Srpske napredne stranke (SNS) odlučio je da će beogradski izbori biti održani u martu, a republički kada za to bude vrijeme. Odlukom je potvrđen prijedlog vođe stranke Aleksandra Vučića. Vučić je ranije rekao kako ima dosta razloga… »
Nema vanrednih parlamentarnih izbora

Nema vanrednih parlamentarnih izbora

RTK 18.11.2017
Parlamentarni izbori biće održani kad za njih bude bilo vreme, a beogradski izbori redovno – u martu, odlučio je Glavni odbor Srpske napredne stranke na predlog lidera partije Aleksandra Vučića. Pre sednice Glavnog odbora, održana i sednica… »
SNS odlučuje o vanrednim parlamentarnim izborima

SNS odlučuje o vanrednim parlamentarnim izborima

N1 Info 18.11.2017
Sednica Glavnog odbora Srpske napredne stranke (SNS), na kojoj bi prema ranijim najavama trebalo da bude odlučeno da li će sa beogradskim biti i vanrednih parlamentarnih izbora, počela je u 11 sati u beogradskom Centru "Sava". Lider SNS-a i predsednika… »
Vučić uoči odluke o izborima: Moj predlog samo beogradski

Vučić uoči odluke o izborima: Moj predlog samo beogradski

N1 Info 18.11.2017
Predsednik Srpske napredne stranke (SNS) rekao je na Glavnom odboru stranke da je njegov predlog da se ide samo na beogradske izbore, a da se sačeka redovan termin za parlamentarne izbore. O tome će se odlučivati na GO SNS, koji je u toku. Sednica… »
Danas je sednica Glavnog odbora SNS nakon koje će se znati stav ove stranke o raspisivanju izbora

Danas je sednica Glavnog odbora SNS nakon koje će se znati stav ove stranke o raspisivanju izbora

Srbija danas 18.11.2017
Uskoro će se znati stav SNS o raspisivanju beogradskih, ali i o eventualnim vanrednim parlamentarnim izborima. Sednica Glavnog odbora SNS biće održana danas, a posle nje trebalo bi da bude poznat stav te stranke o raspisivanju beogradskih, ali i o… »

Vesti dana »