Povezane vesti

Ovog su se Sloba i Luna najviše plašili: Počinje totalni haos, Kija večeras ulazi u "Zadrugu" sa paklenim planom!

Ovog su se Sloba i Luna najviše plašili: Počinje totalni haos, Kija večeras ulazi u "Zadrugu" sa paklenim planom!

Telegraf 18.11.2017
Slobi i Luni neće biti dobro kada u rijalitiju vide Kiju, ali čeka ih još jedno neprijatno iznenađenje. Mirna faza veze Slobe i Lune se i definitivno završava, jer večeras (subota) u "Zadrugu" ulazi Radanovićeva supruga Kija Kockar. Kao da ti je… »
Mogu da te do'vatim u 6 ujutru na stolu! Bora konačno pristao na seks sa Macom, ona ga oduvala! (VIDEO)

Mogu da te do'vatim u 6 ujutru na stolu! Bora konačno pristao na seks sa Macom, ona ga oduvala! (VIDEO)

Telegraf 18.11.2017
- Sram te bilo što me ponižavaš! Ja nisam izjavila da sam se zaljubila u tebe! - vikala je besna Maca. Nikako Bora i Maca da se usaglase, i Diskrecija je poludela kada je Santana pred svima rekao da je ona zaljubljena u njega, i ponovo je raskinula… »
Ti si mali pacov, nerećnice jedna: Pobesnela Zorana izvređala Saru za sve pare! (VIDEO)

Ti si mali pacov, nerećnice jedna: Pobesnela Zorana izvređala Saru za sve pare! (VIDEO)

Telegraf 18.11.2017
- Retardirana si devojko. Rekla si da bi se natakla na Miljanov ku***, samo da nije oženjen - urlala je Zorana. Nakon što je Sara za Aleks rekla da je Mićina dama, počela je velika ženska svađa, a Zorana se umešala i izvređala Reljićevu. Kao da… »
Kao da ti je kamion prošao između nogu! Maca brutalno isprozivala Lunu, a Đoganijeva joj zapretila Anabelinom osvetom…

Kao da ti je kamion prošao između nogu! Maca brutalno isprozivala Lunu, a Đoganijeva joj zapretila Anabelinom osvetom…

Telegraf 18.11.2017
Diskrecija je osula paljbu po Luni i nije birala reči kojima je napala svoju rivalku. Nakon što je Sloba rekao da ne namerava da se uskoro ženi sa Lunom, nastao je opšti haos, a golupčići su se posvađali sa Viktorijom, Saškom i Macom. Tražila sam… »

Vesti dana »