Povezane vesti
Ovog su se Sloba i Luna najviše plašili: Počinje totalni haos, Kija večeras ulazi u "Zadrugu" sa paklenim planom!
Telegraf 18.11.2017
Slobi i Luni neće biti dobro kada u rijalitiju vide Kiju, ali čeka ih još jedno neprijatno iznenađenje. Mirna faza veze Slobe i Lune se i definitivno završava, jer večeras (subota) u "Zadrugu" ulazi Radanovićeva supruga Kija Kockar. Kao da ti je… »
Mogu da te do'vatim u 6 ujutru na stolu! Bora konačno pristao na seks sa Macom, ona ga oduvala! (VIDEO)
Telegraf 18.11.2017
- Sram te bilo što me ponižavaš! Ja nisam izjavila da sam se zaljubila u tebe! - vikala je besna Maca. Nikako Bora i Maca da se usaglase, i Diskrecija je poludela kada je Santana pred svima rekao da je ona zaljubljena u njega, i ponovo je raskinula… »
Ti si mali pacov, nerećnice jedna: Pobesnela Zorana izvređala Saru za sve pare! (VIDEO)
Telegraf 18.11.2017
- Retardirana si devojko. Rekla si da bi se natakla na Miljanov ku***, samo da nije oženjen - urlala je Zorana. Nakon što je Sara za Aleks rekla da je Mićina dama, počela je velika ženska svađa, a Zorana se umešala i izvređala Reljićevu. Kao da… »
Kao da ti je kamion prošao između nogu! Maca brutalno isprozivala Lunu, a Đoganijeva joj zapretila Anabelinom osvetom…
Telegraf 18.11.2017
Diskrecija je osula paljbu po Luni i nije birala reči kojima je napala svoju rivalku. Nakon što je Sloba rekao da ne namerava da se uskoro ženi sa Lunom, nastao je opšti haos, a golupčići su se posvađali sa Viktorijom, Saškom i Macom. Tražila sam… »
Vesti dana »

Uživo Priprema se kolektivna sahrana u Kočanima; Dan žalosti u Srbiji i Republici Srpskoj FOTO/VIDEO
B92 pre 6 minutajoš 26 povezanih

UŽIVO „Policija je upotrebila preveliku silu“: Studentkinja otkriva šta se noćas desilo u Novom Sadu, ispred Skupštine stigao kordon u punoj opremi
Nova pre 12 minutajoš 14 povezanih

Izrael gađao Gazu, najmanje 300 mrtvih, tvrde palestinski izvori
BBC News pre 12 minutajoš 11 povezanih

Novosadski studenti blokirali Skupštinu grada, Žandarmerija razbila blokadu: Sednica zakazana za danas
Blic pre 12 minutajoš 6 povezanih