Povezane vesti
Mudrinski: Najgore je iza mene
Vesti online 20.11.2017
Fudbaler Čukaričkog Ognjen Mudrinski, mesec i po dana nakon teške povrede na utakmici protiv Partizana, počeo je sa laganim treninzima. - Bez štaka sam desetak dana, a pre nedelju dana mi je izvađen šraf, pa se od tada oslanjam na nogu i normalno… »
Mudrinski stao na noge
Mozzart sport 20.11.2017
"Neću nigde da žurim, kad budem siguran da sam sto odsto zdrav radiću maksimalno" Napadač Čukaričkog Ognjen Mudrinski stao je na noge posle teške povrede. On je počeo svakodnevno da vežba pod nadzorom stručnjaka i da se oslanja na povređenu… »
Ognjen Mudrinski: Mogu sve sem da trčim!
Hot sport 20.11.2017
Napadač Čukaričkog Ognjen Mudrinski počeo je svakodnevno da vežba pod nadzorom stručnjaka i da se oslanja na povređenu nogu. „Mogu sve sem da trčim“, kaže snažni centarfor. Podsećamo da je naš fudbaler doživeo tešku povredu leve noge na… »
Vesti dana »

"Pitaj boga šta pumpaju, osim što nerviraju građane" Kolaps zbog blokade na Brankovom mostu, novi 3-časovni teror, narod se pita dokle više! (foto)
Kurir pre 45 minutajoš 53 povezane

Bruka u Beloj kući: Zvaničnici u grupnom ćaskanju planirali napad na Jemen, a sve slučajno video novinar
BBC News pre 4 satijoš 34 povezane

Još tri žene žrtve u požaru u staračkom domu u Beogradu: Broj mrtvih sada 11
Danas pre 8 satijoš 23 povezane

Vučić o onima koji su se žalili sudu na posledice zvučnog topa: "Ne znam da li su im rekli da je to bio "Vortex", koji mi nikada nismo imali"
Blic pre 1 satjoš 33 povezane

"Stiglo mi je pismo od nepoznate žene, kaže da je Danka tamo viđena..." Otac optuženog za ubistvo šokira
Telegraf pre 1 satjoš 32 povezane