Повезане вести
Марија Шерифовић брутално испрозивала Пагониса због његовог потеза у ТЛЗП о којем данас сви брује! (видео)
Телеграф 20.11.2017
Певачици се никако није свидело шта је кикбоксер урадио након имитације Кончите Вурст. Наступ Ненада Пагониса у такмичењу "Твоје лице звучи познато", где је имитирао Кончиту Вурст, покренуо је велику полемику на друштвеним… »
О овом ТЛЗП наступу сви причају: Пагонис после имитације Кончите Вурст збацио хаљину и остао у мајици са ликом Николе Тесле…
Телеграф 20.11.2017
- Ја сам имао и моралну дилему да ли да ово урадим, јер сам цео живот се трудио да будем позитиван пример за нашу омладину и нашу децу - рекао је познати боксер. Ненад Пагонис је у емисији " Твоје лице звучи познато" имитирао… »
Вести дана »
БЛОГ УЖИВО: Скуп "Сретнимо се поново": Почели говори у Орашцу након што је колона аутомобила стигла из Крагујевца (ФОТО/ВИДЕО)
Инсајдер пре 1 минутјош 7 повезаних
(БЛОГ) “Сретнимо се поново“ у Крагујевцу и Орашцу – протест у Орашцу померен на 17.30 (ВИДЕО)
Глас Шумадије пре 26 минутајош 38 повезаних
Млекари пети дан блокирају Ибарску магистралу: Путеви затворени до испуњења захтева
Невсмакс Балканс пре 2 сатајош 30 повезаних
РХМЗ упозорио на стварање снежног покривача: Падавине повремено јаке, што може отежати саобраћај
Невсмакс Балканс пре 1 сатјош 42 повезане
У Пазару показали како се навија за клуб, сада идем право да бодрим Лучане: Лалатовић тек дошао, а већ цела Србија гледа ка Пазару!
Хот спорт пре 26 минутајош 23 повезане