Povezane vesti
"I danas sam nevin, nisam želeo seks s njom... ima grbu" Prvi muž Divne DNK otkrio sve - od a do š!
Srbija danas 21.11.2017
"Komšije su se smejale..." Marko Kocić nije jedini muž Divne Milanović. Učesnica je pet meseci bila u vanbračnoj zajednici s pilotom Almirom Asanovićem. Ekipa Kurira pronašla je Divninog prvog supruga u selu Miloševac nadomak Velike Plane. -… »
Divnu DNK je otac silovao, a za mene ju je udao da mi uzme sve pare! Bivši muž učesnice Zadruge izneo šokantne detalje
Telegraf 21.11.2017
Bio sam u čudu kad me je molila da je prihvatim kao ženu, plakala je kao kiša. Rekla mi je: "Silovao me je otac, nisam jela četiri dana, nemam ličnu kartu". Počeo sam da plačem. Šokirao sam se da jedan roditelj tako nešto može detetu da uradi -… »
Još jedan par u Zadruzi! Evo ko je završio u krevetu i imao nežnu akciju ispod pokrivača! (VIDEO)
Telegraf 21.11.2017
Učesnici "Zadruge" imali su prilično burnu noć... Iako je od početka Zadruge bacio oko na skoro svaku učesnicu ovog rijalitija, jednom takmičaru tek sad se posrećilo da se "uvali" u krevet nekoj ženi. 30 minuta emocija od kojih je sve prštalo… »
Tri puta je naskakala na mene, pipka me dok spavam! Bora isprozivao Macu, a onda priznao s kojom zadrugarkom bi voleo da ima…
Telegraf 21.11.2017
Bora je ogovarao Macu i Janjušu i Ani je ispričao šta mu ona sve radi u krevetu. Kada Diskrecija čuje šta je o njoj rekao njen ljubljeni Bora, Santani se ne piše dobro. SPREMA SE NOVI HAOS: Zadrugar odao prijatelja zbog poziva i tvrdi da je, posle… »
Sprema se novi haos: Zadrugar odao prijatelja zbog poziva i tvrdi da je, posle Slobe, još jedan učesnik prevario suprugu u…
Telegraf 21.11.2017
Posle ovoga će leteti perje u "Zadruzi" Koliko su čvrsta prijateljstva u "Zadruzi" najbolje pokazuje primer Baneta Čolaka, koji je, da bi dobio poziv kući, ispričao Drvetu mudrosti da misli da su Janjuš i Ana Korać imali seks. Još jedan par u… »
Otkriven pravi razlog raskida: Luna priznala da zbog Kije nije imala seks sa Slobom, pa opisala agoniju kroz koju je prošla…
Telegraf 21.11.2017
Pre raskida sa Slobom uplakana Luna je otvorila dušu u razgovoru sa Matorom. Da su Sloba i Luna načisto izbačeni iz koloseka zbog Kijinog uslaska, jasno je svima, a golupčići su prvo dramatično raskinuli, a potom se uz suze, ipak pomirili, ali to je… »
Bomba fotka! Luna nema ništa s Gastozom? A zašto je onda stavio ruku na njeno međunožje? (Foto)
Srbija danas 21.11.2017
Mala zna šta hoće. Luna Đogani i njen ljubavnik Sloba Radanović imali su još jedno potresno veče u rijalitiju "Zadruga" (pogledajte i ). Oni su se posvađali zbog njegove zakonite žene Kristine Kije Kockar, Luna je plakala i ljubomorisala, a onda… »
Sloba ispitivao Kiju o novom dečku, a nakon njene jedne rečenice nije mu bilo nimalo svejedno! (VIDEO)
Telegraf 21.11.2017
U sitne sate bračni par pričao je o raznim temama, između ostalog i o Kijinom novom dečku. Kao i svako veče od početka Zadruge i prethodno je bilo više nego uzbudljivo, naročito zbog jednog pitanja novinara koje se odnosi na poruke i statuse koje… »
Sve je isplanirano, to je bolesna igra! Anabela pobesnela zbog Luninog stanja, pa oštro prokomentarisala Kijin ulazak u…
Telegraf 21.11.2017
Pevačica misli da je sve to samo deo zavere koji je skovan protiv njene ćerke. Nakon celokupne situacije koja je trenutno jako aktuelna, a tiče se rijalitija Zadruga i ulaska Kristine Kije Kockar u isti, pozvali smo pevačicu Anabelu Atijas da da svoj… »
30 minuta emocija od kojih je sve prštalo! Dramatično pomirenje Slobe i Lune: Izvadila bih srce sad i dala ga tebi! (video)
Telegraf 21.11.2017
- Ne moramo da budemo na prvom mestu, mi ćemo pobediti...sve ove prepreke - govorila je Luna Slobi dok ga je ljubila, grlila, mazila... Nakon burne noći u " Zadruzi", svađa, raskida i suza, Sloba Radanović i Luna Đogani su se pomirili i nastavili… »
Otišlo predaleko! Anabela proklinje kiju! Vratiće joj se... auh, da se prekrstiš!
Srbija danas 21.11.2017
Totalni rijaliti! Pevačica Anabela Atijas oglasila se povodom aktuelnih dešavanja u rijalitiju ''Zadruga'' i rekla da je boli svaka suza njene naslednice Lune Đogani, koju je pustila zbog Slobe Radanovića i njegove još uvek zakonite supruge Kristine… »
Vesti dana »
U Zubinom Potoku prekinuto snabdevanje vodom za piće zbog oštećenja kanala Ibar - Lepenac
Blic pre 2 satajoš 6 povezanih
Zelenski: Kraj ‘vruće faze’ rata ako neokupirani teritorij dođe pod kišobran NATO-a
Al Jazeera pre 2 satajoš 3 povezane
Petrušev načeo, Teodosić nastavio, Dobrić dovršio: Bajern u „Areni“ prošao kao Štutgart na „Marakani“
Danas pre 1 satjoš 3 povezane
Razrešene Jelena Tanasković i Anita Dimoski nakon hapšenja zbog urušavanja nadstrešnice
Danas pre 4 satijoš 1 povezana