Povezane vesti
Novi detalji otmice u Sarajevu: Majka nestale devojčice pre tri godine prijavila i nestanak druge ćerke
Kurir 21.11.2017
Ime i prezime majke koja je prijavila nestanak svoje ćerke u medijima se prvi put pojavilo pre više od 3 godine. Razlog je bio isti - nestanak njene, druge, ćerke. U januaru 2014. godine Emira Bašić je ispričala da je iz porodične kuće u naselju… »
Majka nestale devojčice iz Sarajeva i pre tri godine prijavila nestanak ćerke
Blic 21.11.2017
Pre 5 dana Emira Bašić je prijavila nestanak svoje 12-godišnje ćerke. Od tog trenutka sarajevski policajci intenzivno rade na pronalasku maloletne devojčice. Ime i prezime majke koja je prijavila nestanak svoje ćerke u medijima se prvi put pojavilo… »
Ispovest majke nestale devojčice (12) iz Sarajeva: Policija zna ko je oteo!
Vesti online 21.11.2017
Pre tri dana sarajevskoj policiji je prijavljen nestanak maloletne ženske osobe, a službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo i dalje intenzivno tragaju za devojčicom. Emira Bašić, majka nestale dvanaestogodišnjakinje je opisala… »
Dramatična ispovest majke nestale devojčice (12) iz Sarajeva: Oteli su mi dete ispred kuće! Policija zna ko je taj čovek!
Kurir 21.11.2017
Emira Bašić, majka nestale dvanaestogodišnjakinje je opisala šta se događalo u noći kada je njena kćerka nestala. "Petak, negde oko pola 9 mi smo bili kući. Ja sam spremala stvari da idemo u Nemačku i rekla sam mojoj kćerki 'ako Bog da sine još… »
Potraga za devojčicom ne daje rezultate: Ko je muškarac osumnjičen za otmicu 12-godišnjakinje?
Blic 20.11.2017
Pripadnici MUP Kantona Sarajevo zasad bezuspešno tragaju za 12-godišnjom devojčicom Enisom Basić koja je u Sarajevu nestala u petak, 17. novembra. Njena majka Emira tvrdi da joj je ćerka oteta, a kaže da je to učinio muškarac koji je dobro poznat… »
Vesti dana »
Rektor ponovio podršku studentima: Zahtevi su opravdani i važniji od nadoknade nastave, budžeta, domova
N1 Info pre 11 minutajoš 41 povezana
Ovo su uhapšeni vlasnici doma za stare u Barajevu: Majka, otac i sin privedeni zbog požara u kojem je nastradalo osam ljudi: Preti im 12 godina robije (foto)
Blic pre 36 minutajoš 57 povezanih
Nova ekonomija: Vučićeva saradnica sazivala i vodila sastanke institucija o radovima na železnici
Moj Novi Sad pre 4 satijoš 8 povezanih
Devojka (24) poginula u jezivom požaru u Turskoj: Otac stigao na planinu, pa završio u bolnici zbog tuge!
Kurir pre 1 satjoš 37 povezanih