Povezane vesti
Bivši muž učesnice zadruge otkrio šokantne detalje: Divnu DNK je otac silovao, a za mene ju je udao da mi uzme sve pare!
Press 21.11.2017
Divna Milanović trenutna učesnica rijalitija Zadruga poznatija kao Divna DNK, pre braka sa Markom imala je još jedan brak sa pilotom Almirom Asanovićem. On je izneo šokantne optužbe na račun Divninog oca Tome i otkrio da je Divna prošla kroz pravi… »
Divnin prvi muž otkrio mračne tajne: Njen otac Toma ju je silovao! Plakao sam kad mi je pričala!
Kurir 21.11.2017
Naime, njih dvoje su živeli zajedno, zakazali svadbu ali je Divna odlučila da ga ostavi samo dva meseca pred venčanje. Kako Almir tvrdi, Divna je u svojoj porodici prošla kroz pravi horor. On kaže da mu je ona otkrila da ju je otac Toma silovao. "Bio… »
Ekskluzivno! Kurir pronašao prvog muža učesnice Zadruge Pilot Almir Asanović: Ostao sam nevin posle braka s Divnom!
Kurir 21.11.2017
Marko Kocić nije jedini muž Divne Milanović. Učesnica „Zadruge“ je pet meseci bila u venbračnoj zajednici s pilotom Almirom Asanovićem. Ekipa Kurira pronašla je Divninog prvog supruga u selu Miloševac nadomak Velike Plane. On nas je ugostio i… »
Vesti dana »
Na Kopaoniku 36 centinetara snega, zbog magle vidljivost smanjena na 100 metara
Danas pre 8 satijoš 2 povezane