Повезане вести
Бивши муж учеснице задруге открио шокантне детаље: Дивну ДНК је отац силовао, а за мене ју је удао да ми узме све паре!
Пресс 21.11.2017
Дивна Милановић тренутна учесница ријалитија Задруга познатија као Дивна ДНК, пре брака са Марком имала је још један брак са пилотом Алмиром Асановићем. Он је изнео шокантне оптужбе на рачун Дивниног оца Томе и открио да је Дивна… »
Дивнин први муж открио мрачне тајне: Њен отац Тома ју је силовао! Плакао сам кад ми је причала!
Курир 21.11.2017
Наиме, њих двоје су живели заједно, заказали свадбу али је Дивна одлучила да га остави само два месеца пред венчање. Како Алмир тврди, Дивна је у својој породици прошла кроз прави хорор. Он каже да му је она открила да ју је… »
Ексклузивно! Курир пронашао првог мужа учеснице Задруге Пилот Алмир Асановић: Остао сам невин после брака с Дивном!
Курир 21.11.2017
Марко Коцић није једини муж Дивне Милановић. Учесница „Задруге“ је пет месеци била у венбрачној заједници с пилотом Алмиром Асановићем. Екипа Курира пронашла је Дивниног првог супруга у селу Милошевац надомак Велике Плане. Он нас… »
Вести дана »

Гимназија Свети Сава ступила у блокаду у знак подршке Петој гимназији
Бета пре 1 сатјош 40 повезаних

Настављена седница Скупштине Србије: Посланици расправљају о амандманима на предложене законе (блог)
Нови магазин пре 1 сатјош 35 повезаних

Британски премијер предмет подсмеха због Трампа: Пришао је америчком председнику, а онда доживео понижење (видео)
Курир пре 10 минутајош 23 повезане

Ученици школе у Врању на годишњицу пада надстрешнице биће на екскурзији у Новом Саду: Увече у плану дискотека
Нова пре 1 сатјош 20 повезаних