Povezane vesti

Sloba odveden da primi injekciju, a kada vidite šta mu je zbog toga učinila Jelena Golubović oduševićete se! (VIDEO)

Sloba odveden da primi injekciju, a kada vidite šta mu je zbog toga učinila Jelena Golubović oduševićete se! (VIDEO)

Telegraf 22.11.2017
Gest Jelene Golubović oduševio je i one koji je ne vole što je, priznaćete, veoma teško. Slobodan Radanović sinoć je završio na lekarskom pregledu, nakon čega je primio injekciju. Jelena Golubović pozvala polovinu zadrugara na slavu, pilo se i… »
Pakao u šest reči: Kiju su upozorili na veliku opasnost, a onda je ona razbila Lunu - b-l-a-m! (foto)

Pakao u šest reči: Kiju su upozorili na veliku opasnost, a onda je ona razbila Lunu - b-l-a-m! (foto)

Srbija danas 22.11.2017
Žestoko! Legalna preljuba i ilegalni brak - ironija sudbine odigrava se pred očima ljudi koji prate . Ako se bar gleda sa pravne strane i zanemare stvari koje pojedini ističu - da su osećanja važnija od papira. Mada, pitanje je da li bi ti isti… »
Znam da mu nije svejedno! Kija se poverila Drvetu mudrosti, otkrila zašto Slobu više ne zove Boba, i priznala šta stvarno…

Znam da mu nije svejedno! Kija se poverila Drvetu mudrosti, otkrila zašto Slobu više ne zove Boba, i priznala šta stvarno…

Telegraf 22.11.2017
- Prišao mi je, pitao da li mi nešto treba, pomogao za milion stvari - poverila se Kija Drvetu mudrosti u Rajskom vrtu. To što je Slobodan Radanović želeo da pobegne iz "Zadruge" došlo je i do Kije Kockar, pa ju je Drvo mudrosti pitalo misli li da… »
Prekipelo mu? Sloba u snu nabo pesnicom kiju u glavu pa je išutirao: Ukućani u čudu, slušaju i ne veruju

Prekipelo mu? Sloba u snu nabo pesnicom kiju u glavu pa je išutirao: Ukućani u čudu, slušaju i ne veruju

Srbija danas 22.11.2017
Šok!!! Kristina Kija Kockar i Slobodan Radanović, još uvek zakoniti supružnici, učesnici su rijalitija koji obara sve granice, "Zadruge". Foto: Youtube Printscreen/Zadruga Official Njihov brak je prekinut onog trenutka kada je on započeo romansu sa… »
Gušim se, plačem, ne želim da me Kija gleda dok se ljubim s njenim mužem: Luna u depresiji, ne zna kako da pomogne Slobi…

Gušim se, plačem, ne želim da me Kija gleda dok se ljubim s njenim mužem: Luna u depresiji, ne zna kako da pomogne Slobi…

Telegraf 22.11.2017
- Zaljubila sam se u rijalitiju, to mi je bio najlepši period u životu, ali sve se promenilo preko noći - rekla je Luna. Posle burnog dana, Luna je razgovarala sa Drvetom mudrosti i priznala da se Slobin i njen život raspao u komadiće zbog Kijinog… »
Kija se ne zaustavlja: Slobodan me je udario pesnicom u glavu, a jednom me je i šutnuo! (VIDEO)

Kija se ne zaustavlja: Slobodan me je udario pesnicom u glavu, a jednom me je i šutnuo! (VIDEO)

Telegraf 22.11.2017
- Udario me je u snu, ima on te tikove - ispričala je Kija. Kao i obično Kija otkriva nepoznate detalje iz Slobinog i njenog braka, a sada je zadrugarima ispričala da ju je Radanović jednom u snu udario pesnicom u glavu. Znam da mu nije svejedno! Kija… »
Pobegla je sa "Farme" kada je čula da joj je ćerka trudna, a večeras ulazi u "Zadrugu"! (video)

Pobegla je sa "Farme" kada je čula da joj je ćerka trudna, a večeras ulazi u "Zadrugu"! (video)

Telegraf 22.11.2017
Svojim ulaskom u rijaliti podgrejaće atmosferu i podići zadrugare na noge. Večeras će u Zadruzi biti malo veselija i opuštenija atmosfera nego inače, tako da će zadrugari moći da odahnu i da uživaju u žurci koja će za njih biti organizovana… »
Igrom slučaja smo živeli zajedno, igrom slučaja smo se venčali... Kija ustala i rekla šta misli o Slobi, a svi se pitaju…

Igrom slučaja smo živeli zajedno, igrom slučaja smo se venčali... Kija ustala i rekla šta misli o Slobi, a svi se pitaju…

Telegraf 22.11.2017
U trenutku kada je Kija počela sa pričom Sloba je ležao, ali se ipak vratio za sto kako bi čuo šta žena ima da kaže o njemu. Po molbi Lepog Miće, Kija Kockar popodne je za stolom ustala kako bi iznela mišljenje o učesnicima " Zadruge". Kija… »
Kija ustala da prokomentariše Lunu, posle onoga što joj je rekla i Đoganijeva je ostala bez teksta! (VIDEO)

Kija ustala da prokomentariše Lunu, posle onoga što joj je rekla i Đoganijeva je ostala bez teksta! (VIDEO)

Telegraf 22.11.2017
Slobina zakonita žena popodne je iznela mišljenje o njegovoj ljubavnici, a rečima je iznenadila sve u kući. Danas popodne pojedini ukućani su komentarisali neke situcije u kući, a Lepi Mića je zamolio Kristinu Kiju Kockar da ustane i da, kao novi… »
Luna bukva, Sloba balvan! Zorica Marković osula paljbu po najpopularnijem rijaliti paru i oštro prozvala Radanovića zbog…

Luna bukva, Sloba balvan! Zorica Marković osula paljbu po najpopularnijem rijaliti paru i oštro prozvala Radanovića zbog…

Telegraf 22.11.2017
- Hoću da se pojedem što nisam sad tamo da im nešto odgovorim. Svašta bih rekla! - rekla je Zorica, koja ni Lunu nije poštedela. S obzirom na to da je ulazak Kristine Kije Kockar u " Zadrugu" poljuljao sve odnose u rijalitiju i napravio bum što se… »
Ovo ne može na dobro da izađe... Sara Reljić plakala kao kiša, a zbog onoga što je rekla sve je zabrinula! (VIDEO)

Ovo ne može na dobro da izađe... Sara Reljić plakala kao kiša, a zbog onoga što je rekla sve je zabrinula! (VIDEO)

Telegraf 22.11.2017
Drvo mudrosti pozvalo je Saru na razgovor, a posle nekoliko minuta priče Reljićeva je počela da roni suze. Pevačica Sara Reljić već nekoliko dana se oseća veoma loše, ima velike bolove u glavi, a sinoć je pred Drvetom mudrosti "pukla" i kroz suze… »

Vesti dana »