Povezane vesti
(Foto) svi pričaju o ljilji Blagojević i narodnom pozorištu: Pogledajte ko je uzeo nagradu umesto nje!
Kurir 22.11.2017
Nagradu je dobila Ljiljana Blagojević, ali se nije pojavila na dodeli. 1 / 4 Foto: Dragana Udovičić - Zahvaljujem direkciji i direktoru Drame Narodnog pozorista što mi javili da sam dobila zlatnu značku za 20 godina rada obaveštavam da se zato nisam… »
(Foto) ljiljana Blagojević izrevoltirana: Dobila nagradu za 20 godina rada u Narodnom pozorištu, ali se nije pojavila!
Kurir 22.11.2017
Ljiljana Blagojević je danas trebalo da dobije nagradu za 20 godina rada u Narodnom pozorištu. Međutim, ona se nije pojavila s obzirom da se niko nije udostojio da je pozove. ""Zahvaljujem direkciji i Direktoru drame Narodnog pozorišta što mi NISU… »
Vesti dana »

Dva dana kasnije: MUP ne može ili ne želi da utvrdi koji žandarm je povredio policajca
Radio 021 pre 48 minutajoš 26 povezanih

Studenti marširaju ka Beogradu: Akcija u glavnom gradu - "Sindikati, ili ste uz nas, ili ste bez nas"
Telegraf pre 6 satijoš 14 povezanih

Studenti u blokadi: "Finalni skup" nije 15. marta, mi ne pravimo završne korake, pravimo tektonske promene
NIN pre 8 satijoš 8 povezanih

Anketna komisija: Ežis suspendovan sa međunarodnih projekata, a u Srbiji radi metro, EXPO…
Nova ekonomija pre 6 satijoš 8 povezanih