Povezane vesti
Marko DNK diskvalifikovan iz "Zadruge", pogledajte kako je Divnin muž divljački pretukao Milana! (VIDEO)
Telegraf 23.11.2017
Marko DNK je izbačen iz rijatija zbog nasiliničkog ponašanja. Posle teškog incidenta koji je izazvao noćas kada je napao i udario Milana, Marko DNK je danas diskvalifikovan iz "Zadruge". Podivljali Marko DNK slomio vrata, pa se zaleteo i pretukao… »
Drama! Marko DNK izbačen iz Zadruge, razlog je užasan! (video)
Srbija danas 23.11.2017
Šok usred prepodneva! Posle teškog incidenta koji je izazvao noćas kada je napao i udario novinara Milana Miloševića, Marko DNK je danas diskvalifikovan iz "". U pismu Velikog šefa koje je stiglo, jasno je navedeno: - Zadrugari, pre svega da vam… »
Nabošću te u glavu, ti si krpelj od čoveka, bila sam ti dobra dok si imao korist od mene: Kija brutalno napala Slobu (VIDEO)…
Telegraf 23.11.2017
- Da sam u braku imao šta mi je trebalo nikada se ne bih smuvao sa Lunom - rekao je Sloba tokom prepirke sa Kijom. Sukob između Slobe i Kije se nastavio i danas, i Radanovićeva supruga je iskoristila priliku da pevača ponovo isproziva. Trenutak koji… »
Kija je preljubnica i bila je sa oženjenima! Slobin drug izneo šokantne tvrdnje, a onda se uključila Kijina rođaka i nastao…
Telegraf 23.11.2017
Stefan Obradović večeras je u ime porodice Radanović gostovao u "Zadruzi" i otkrio do sada nepoznate informacije. Stefan Obradović, drug Slobodana Radanovića koji je u "Zadruzi" sve lošijeg psihičkog stanja otkako je njegova žena Kristina Kija… »
Alo, je l' kapiraš da si ti njoj uzela muža?! Sloba i Luna raspravljali o Kiji, Radanović rekao da bi joj oprostio i kad bi…
Telegraf 23.11.2017
- Ako si došla da se boriš za svog muža, onda se bori i razumeću to što radiš - rekla je Luna Đogani dok je sa Slobom pričala u Rajskom vrtu. Sloba i Luna su po ko zna koji put raspravljali o svojoj vezi, koju je poljuljala Radanovićeva žena… »
Anabela se skinula pa zamešala guzom, svi pričaju o njenom seksi snimku! (VIDEO)
Telegraf 23.11.2017
Pevačica je stavila u prvi plan sve svoje atribute i pokazala čime raspolaže. Anabela Atijas objavila je snimak na svom Instagram profilu i pokazala svoje seksi telo. SVAĐALI SE CELU NOĆ: Luna rekla Slobi: "Idi kući, mi više ne možemo da budemo… »
Svađali se celu noć: Luna rekla Slobi: "Idi kući, mi više ne možemo da budemo zajedno", Radanović poludeo! (VIDEO)
Telegraf 23.11.2017
Nakon bacanja hrane i žestokih svađa sa Lunom, Sloba se izdvojio u sobu za izolaciju. Sinoć su se na žurci Luna Đogani i Sloba Radanović konstantno raspravljali, a glavni razlog je bila Slobina žena Kija. Svađa je prvo počela zbog toga što je… »
Trenutak koji je svima promakao! Pogledajte kako je Kija rekla Slobi: Volim te! (video)
Telegraf 23.11.2017
Slobina reakcija na ove Kijiine reči je bila potpuno neočekivana. Kristina Kija Kockar nakon svog ulaska u rijaliti napravila je pravu pometnju. Veliku pažnju je privukao jedan trenutak koji bi dosta mogao da doprinese njenom odnosu sa Slobom… »
Podivljali Marko DNK slomio vrata, pa se zaleteo i pretukao Milana, ukućani vrištali: "Vodite psihopatu napolje"! (VIDEO)
Telegraf 23.11.2017
Marko DNK je načisto izgubio živce i napravio je nezapamćen haos. Noćas je Marko DNK načisto poludeo i napravio je opšti haos u "Zadruzi" koji se završio tako što je fizički napao Milana i nekoliko puta ga udario pesnicom u glavu. Pozdravi… »
Poslednja uvreda! Luna izgovorila - slobo, idi kući! Ili ti ili ja! Ne možemo više zajedno! (video)
Srbija danas 23.11.2017
Ko bi ovo oprostio? Burna veza oženjenog Slobe Radanovića i njegove ljubavnice Lune Đogani polako gubi svaki smisao. Oni su se i sinoć žestoko posvađali, a finale je bilo prilično tužno. Činjenica, Radanoviću nije lako. Prvo se svađao sa ženom… »
Pozdravi Andriju iz Budve s kojim si se viđala i dok si bila sa mnom, a sad glumiš sveticu! Sloba i Kija se žestoko…
Telegraf 23.11.2017
Noćas je sve prštalo u "Zadruzi" dok su se Kija i Sloba svađali bez prestanka. Noćas se Sloba žestoko posvađao sa Kijom, a Radanoviću je smetalo što Kija stalno pominje svog dečka Andriju, i što bez prestanka napada Lunu. Eto ti tvoj muž, boli… »
Eto ti tvoj muž, boli me uvo za vas: Kija načisto izludela Lunu, Đoganijeva poludela, ne zna kako da se izbori sa Slobinom…
Telegraf 23.11.2017
Luna je izgubila živce jer ju je Kija prozivala dok su ukućani gledali seriju. Očigledno je da Luna sve teže podnosi Kijino prisustvo i Đoganijeva je izjurila napolje dok su ostali ukućani gledali seriju, jer više nije mogla da trpi peckanja… »
Ne mogu da izdržim više ni sekundu, sve vas mrzim: Teodora na ivici nervnog sloma, hoće da izađe iz Zadruge! (foto)
Telegraf 23.11.2017
- Nema pravde ovde, nema ljudskosti i nema obraza. Hoćeš li to shvatiti jednom, zar si debil - rekla je Teodora tokom razgovora sa Anđelom. Dok su se ostali ukućani spremali za žurku, Teodora je upala u tešku depresiju, i bilo je jasno da je na… »
Vesti dana »
!["Kijev nije pozvan na pregovore o prekidu: Rata!" Ukrajina neće za sto sa Amerikom i Rusijom, izvori BBC sve otkrili: Izmene u…](https://nstatic.net/013/39001013lpekkr.jpg)
"Kijev nije pozvan na pregovore o prekidu: Rata!" Ukrajina neće za sto sa Amerikom i Rusijom, izvori BBC sve otkrili: Izmene u zadnji čas, evo gde je Zelenski
Blic pre 36 minutajoš 13 povezanih
![Izraelski tim u Kairu na pregovorima o primirju u Gazi: Nova faza sporazuma o prekidu vatre](https://nstatic.net/407/39000407ysoqvy.jpg)
Izraelski tim u Kairu na pregovorima o primirju u Gazi: Nova faza sporazuma o prekidu vatre
Blic pre 4 satijoš 7 povezanih
![Vučić danas u Budimpešti: Dobija veliki krst ordena za zasluge, najavljen razgovor sa Orbanom](https://nstatic.net/065/39001065dvjrii.jpg)
Vučić danas u Budimpešti: Dobija veliki krst ordena za zasluge, najavljen razgovor sa Orbanom
Blic pre 24 minutajoš 2 povezane
![NBA Ol-star: Karijevi „šekovci“ bolji od Jokićevih „barklijevaca“](https://nstatic.net/721/39000721dljvhg.jpg)
NBA Ol-star: Karijevi „šekovci“ bolji od Jokićevih „barklijevaca“
Sport klub pre 36 minutajoš 8 povezanih