Повезане вести
Набошћу те у главу, ти си крпељ од човека, била сам ти добра док си имао корист од мене: Кија брутално напала Слобу (ВИДЕО)…
Телеграф 23.11.2017
- Да сам у браку имао шта ми је требало никада се не бих смувао са Луном - рекао је Слоба током препирке са Кијом. Сукоб између Слобе и Кије се наставио и данас, и Радановићева супруга је искористила прилику да певача поново… »
Драма! Марко ДНК избачен из Задруге, разлог је ужасан! (видео)
Србија данас 23.11.2017
Шок усред преподнева! После тешког инцидента који је изазвао ноћас када је напао и ударио новинара Милана Милошевића, Марко ДНК је данас дисквалификован из "". У писму Великог шефа које је стигло, јасно је наведено: - Задругари… »
Марко ДНК дисквалификован из "Задруге", погледајте како је Дивнин муж дивљачки претукао Милана! (ВИДЕО)
Телеграф 23.11.2017
Марко ДНК је избачен из ријатија због насилиничког понашања. После тешког инцидента који је изазвао ноћас када је напао и ударио Милана, Марко ДНК је данас дисквалификован из "Задруге". Подивљали Марко ДНК сломио врата, па се… »
Кија је прељубница и била је са ожењенима! Слобин друг изнео шокантне тврдње, а онда се укључила Кијина рођака и настао је…
Телеграф 23.11.2017
Стефан Обрадовић вечерас је у име породице Радановић гостовао у "Задрузи" и открио до сада непознате информације. Стефан Обрадовић, друг Слободана Радановића који је у "Задрузи" све лошијег психичког стања откако је његова жена… »
Ало, је л' капираш да си ти њој узела мужа?! Слоба и Луна расправљали о Кији, Радановић рекао да би јој опростио и кад би га…
Телеграф 23.11.2017
- Ако си дошла да се бориш за свог мужа, онда се бори и разумећу то што радиш - рекла је Луна Ђогани док је са Слобом причала у Рајском врту. Слоба и Луна су по ко зна који пут расправљали о својој вези, коју је пољуљала… »
Анабела се скинула па замешала гузом, сви причају о њеном секси снимку! (ВИДЕО)
Телеграф 23.11.2017
Певачица је ставила у први план све своје атрибуте и показала чиме располаже. Анабела Атијас објавила је снимак на свом Инстаграм профилу и показала своје секси тело. СВАЂАЛИ СЕ ЦЕЛУ НОЋ: Луна рекла Слоби: "Иди кући, ми више не… »
Тренутак који је свима промакао! Погледајте како је Кија рекла Слоби: Волим те! (видео)
Телеграф 23.11.2017
Слобина реакција на ове Кијиине речи је била потпуно неочекивана. Кристина Кија Коцкар након свог уласка у ријалити направила је праву пометњу. Велику пажњу је привукао један тренутак који би доста могао да допринесе њеном… »
Свађали се целу ноћ: Луна рекла Слоби: "Иди кући, ми више не можемо да будемо заједно", Радановић полудео! (ВИДЕО)
Телеграф 23.11.2017
Након бацања хране и жестоких свађа са Луном, Слоба се издвојио у собу за изолацију. Синоћ су се на журци Луна Ђогани и Слоба Радановић константно расправљали, а главни разлог је била Слобина жена Кија. Свађа је прво почела… »
Подивљали Марко ДНК сломио врата, па се залетео и претукао Милана, укућани вриштали: "Водите психопату напоље"! (ВИДЕО)
Телеграф 23.11.2017
Марко ДНК је начисто изгубио живце и направио је незапамћен хаос. Ноћас је Марко ДНК начисто полудео и направио је општи хаос у "Задрузи" који се завршио тако што је физички напао Милана и неколико пута га ударио песницом у… »
Поздрави Андрију из Будве с којим си се виђала и док си била са мном, а сад глумиш светицу! Слоба и Кија се жестоко посвађали…
Телеграф 23.11.2017
Ноћас је све прштало у "Задрузи" док су се Кија и Слоба свађали без престанка. Ноћас се Слоба жестоко посвађао са Кијом, а Радановићу је сметало што Кија стално помиње свог дечка Андрију, и што без престанка напада Луну. Ето ти… »
Последња увреда! Луна изговорила - слобо, иди кући! Или ти или ја! Не можемо више заједно! (видео)
Србија данас 23.11.2017
Ко би ово опростио? Бурна веза ожењеног Слобе Радановића и његове љубавнице Луне Ђогани полако губи сваки смисао. Они су се и синоћ жестоко посвађали, а финале је било прилично тужно. Чињеница, Радановићу није лако. Прво се… »
Не могу да издржим више ни секунду, све вас мрзим: Теодора на ивици нервног слома, хоће да изађе из Задруге! (фото)
Телеграф 23.11.2017
- Нема правде овде, нема људскости и нема образа. Хоћеш ли то схватити једном, зар си дебил - рекла је Теодора током разговора са Анђелом. Док су се остали укућани спремали за журку, Теодора је упала у тешку депресију, и било је… »
Ето ти твој муж, боли ме уво за вас: Кија начисто излудела Луну, Ђоганијева полудела, не зна како да се избори са Слобином…
Телеграф 23.11.2017
Луна је изгубила живце јер ју је Кија прозивала док су укућани гледали серију. Очигледно је да Луна све теже подноси Кијино присуство и Ђоганијева је изјурила напоље док су остали укућани гледали серију, јер више није могла да… »
Вести дана »

Блокада Пете београдске гимназије и присуство ЈЗО изазивају забринутост и питања у Скупштини
Наслови.аи пре 4 минутајош 29 повезаних

(Фото, видео) славље на Блиском истоку! Радују се и Израелци и Палестинци, на лицима сузе и осмеси: "Напокон, имамо мир"
Блиц пре 1 сатјош 35 повезаних

"Само ми увозимо кршеве и само код нас нема Шпанаца": Раде Богдановић зна ко мора да буде селектор Србије
Мондо пре 1 сатјош 31 повезана

Трамп: Ердоган би могао да помогне у решавању украјинског сукоба
Вести онлине пре 13 минутајош 22 повезане

Урсула фон дер Лајен данас и сутра у посети Србији, најављен састанак са Вучићем
Бета пре 58 минутајош 20 повезаних