Povezane vesti

Masovna tuča u Zadruzi! Pokolj! Njih četvoro! Udarci, lete čaše! Rascopana b*lja! Raspad! (video)

Masovna tuča u Zadruzi! Pokolj! Njih četvoro! Udarci, lete čaše! Rascopana b*lja! Raspad! (video)

Srbija danas 23.11.2017
Kakav haos! Sinoć se odigrala svakako najmasovnija tuča u "Zadruzi", a zatim i svađa sa neverovatnom količinom uvreda. Sve je počelo tako što je Maca Diskrecija tražila mikrofon od Bore Santane. Bora je pevao, a Maca ga je prekinula tako što ga je… »
Ja imam osam razreda osnovne, ali za Macu sam doktor nauka! Gagi Đogani popljuvao Diskreciju zbog Lune!

Ja imam osam razreda osnovne, ali za Macu sam doktor nauka! Gagi Đogani popljuvao Diskreciju zbog Lune!

Telegraf 23.11.2017
- Ona osnovne stvari o životu ne zna, ne zna ni gde živi - rekao je denser. Gagi Đogani osuo je paljbu po Maci Diskreciji, budući da mu starleta napada njegovu ćerku Lunu u rijalitiju " Zadruga". Denser ističe da njegova nasledica, kako kaže, ima… »
Letele čaše, žurka prekinuta! Maca pomenula Saškinog navodnog ljubavnika, pevačica napala Diskreciju, a onda uleteli i…

Letele čaše, žurka prekinuta! Maca pomenula Saškinog navodnog ljubavnika, pevačica napala Diskreciju, a onda uleteli i…

Telegraf 23.11.2017
- Za Saškinog je*ača - rekla je Maca u glas, a onda je nastao opšti haos. Sinoć na žurki u " Zadruzi" bili je baš burno, a umalo je došlo do velike tuče koje je, na sreću, sprečilo obezbeđenje. Sve je krenulo kada je Maca oduzela Bori Santani… »

Vesti dana »