Povezane vesti
Masovna tuča u Zadruzi! Pokolj! Njih četvoro! Udarci, lete čaše! Rascopana b*lja! Raspad! (video)
Srbija danas 23.11.2017
Kakav haos! Sinoć se odigrala svakako najmasovnija tuča u "Zadruzi", a zatim i svađa sa neverovatnom količinom uvreda. Sve je počelo tako što je Maca Diskrecija tražila mikrofon od Bore Santane. Bora je pevao, a Maca ga je prekinula tako što ga je… »
Ja imam osam razreda osnovne, ali za Macu sam doktor nauka! Gagi Đogani popljuvao Diskreciju zbog Lune!
Telegraf 23.11.2017
- Ona osnovne stvari o životu ne zna, ne zna ni gde živi - rekao je denser. Gagi Đogani osuo je paljbu po Maci Diskreciji, budući da mu starleta napada njegovu ćerku Lunu u rijalitiju " Zadruga". Denser ističe da njegova nasledica, kako kaže, ima… »
Letele čaše, žurka prekinuta! Maca pomenula Saškinog navodnog ljubavnika, pevačica napala Diskreciju, a onda uleteli i…
Telegraf 23.11.2017
- Za Saškinog je*ača - rekla je Maca u glas, a onda je nastao opšti haos. Sinoć na žurki u " Zadruzi" bili je baš burno, a umalo je došlo do velike tuče koje je, na sreću, sprečilo obezbeđenje. Sve je krenulo kada je Maca oduzela Bori Santani… »
Vesti dana »
"Šetao se s crnim ogrtačem, duge: Brade..." Meštani o roditeljima beba koja su iskopane iz dvorišta kod Varaždina: "Videla sam jednom i devojčicu..."
Blic pre 8 satijoš 3 povezane
Kombinacija Karlika i Tajrika Džonsa za ovacije navijača u „Beogradskoj areni“ (VIDEO)
Danas pre 5 satijoš 3 povezane
Putin i Erdogan razgovarali o Siriji: Vlada u Damasku da se uključi u politički dijalog
Kurir pre 5 satijoš 3 povezane
Drecun: Kurtijeva optužba Srbije za eksploziju politička i medijska podvala
Telegraf pre 5 satijoš 3 povezane