Повезане вести
Овако се Кија забављала са новим дечком и пре него што ју је Слоба преварио у Задрузи! (ВИДЕО)
Телеграф 24.11.2017
Кија и Андрија дружили су се у Будви у јулу месецу, барем ако је судити по датуму када је објављен кратки видео који ћете видети. Кристина Кија Коцкар од средине октобра у вези је са момком Андријом Лазовићем из Будве. Како смо… »
Могла сам да преварим Слобу кад год сам хтела: Кија признала када је заиста упознала свог дечка и шта јој је он рекао пре…
Телеграф 24.11.2017
Кија је открила све детаље своје везе са Андријом Лазовићем. Током разговора са Миланом, Кија је испричала да је свог дечка Андрију упознала пре везе са Слобом, али да им тада "није било време". Кији пустили снимак на ком Луна… »
Луна и Кија оговарале Слобу, па причале као најбоље другарице! Кад је био дебео није ти се свиђао, а кад сам га дотерала у…
Телеграф 24.11.2017
Кија и Луна су заборавиле на ривалство, и уз смех су испрозивале Слобу. Луна Ђогани, Кристина Кија Коцкар и Милан Милошевић су данас повели један разговор, а тиче се Слобе Радановића, па су две љуте супарнице причале као… »
Кији пустили снимак на ком Луна хистерише због ње, а онда је Слобина жена први пут употребила реч љубавница и запушила им…
Телеграф 24.11.2017
Учесницима Задруге пуштени су снимци на којима причају једни о другима, а највише реакција изазвали су они у којима су Луна и Слоба водили "битке" због Кије. Претходне ноћи продукција је укућанима пустила неколико снимака на ком… »
Луна гола пред Слобом! Ђоганијева се први пут скинула у "Задрузи"! (ВИДЕО)
Телеграф 24.11.2017
Луна и Слоба су се опустили у гардероберу и нису се обазирали на камере. Изгледа да су се Луна и Слоба мало опустили, и Ђоганијева се по први пут скинула пред камерама. Кији пустили снимак на ком Луна хистерише због ње, а онда… »
Као у паклу, рекла је: Прво помирење Слобе и кије, а онда ће Луна да... О, господе! Ово је све луђе!
Србија данас 24.11.2017
Све луђе из трена у трен. После праве драме која је настала када је Кристина Кија Коцкар ушла у "Задругу", ситуација се смирила, те је чак и љубавница њеног мужа Слобе Радановића, Луна Ђогани, почела пријатељски да разговара… »
Марко ДНК најавио свој повратак у "Задругу"! Никога нисам ударио, не знам што су ме избацили
Телеграф 24.11.2017
- Остала ми је жена у ријалитију, а ја сам сад сам и не знам шта да радим - рекао је Марко ДНК. Након што је избачен из "Задруге" због физичког напада на Милана, Марко ДНК каже да је невин и да никога није ударио, и додаје како… »
Вести дана »
Током вечери без задржавања на наплатним станицама ауто-путева: Ево какво је стање на граничним прелазима
Курир пре 36 минутајош 1 повезана
Пијан тукао жену цепаницом у главу Ужас у Земуну: Ухапшен због насиља у породици
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана
Зеленски објавио списак! Неко од њих ће заменити другог човека Украјине: "Можда бих могао и да живим без њега"
(Видео) Алкохол, психијатар и развод Влада из "Магла бенда" о тешком периоду кроз који је прошао: "Боже, мени ни лекови не могу да помогну, ја нисам добро и даље"
Чучковић: Нови савски мост биће 3 пута већи од старог, "кртице" за копање метроа стижу ускоро