Povezane vesti
Prvi bod Mojesa na klupi "Čekićara"
Sportske.net 24.11.2017
Na premijer 13. kola Premijer lige, Vest Hem je ugostio Lester. Dejvid Mojes je doživeo poraz od Votforda u svojoj prvoj utakmici na klupi "Čekićara", a danas je došao do svojih prvih bodova na novom radnom mestu, kako je Vest Hem remizirao kod kuće… »
Vest Hem će još da čeka na Mojesov prvenac
Mozzart sport 24.11.2017
Lester odneo bod sa Olimpijskog stadiona u Londonu. Dejvid Mojes će morati još da čeka na prvu pobedu na klupi londonskog Vest Hema. Čekićari su na Olimpijskom stadionu u britanskoj prestonici odigrali 1:1 protiv Lestera u prvoj utakmici 13. kola… »
Najava dana (petak, 24. novembar): Četa Saleta Đorđevića dočekuje Austriju…Fudbalske apetite zadovoljavaju Premijer liga…
Mozzart sport 24.11.2017
Pogledajte statističku analizu najinteresantnijih parova dana, pa prionite na tipovanja. 2017: VEST HEM – LESTER, 21.00 (Fudbal, Engleska 1) Dejvid Mojes je na svojoj premijeri na klupi Čekićara doživeo neuspeh. Poraženi su od Votforda na… »
Vesti dana »
Tramp zapretio uvođenjem carina Rusiji; Lavrov: Sporazumi o Ukrajini ne mogu da se krše
RTS pre 8 minutajoš 8 povezanih
BLISKOISTOČNI SUKOB: Izraelski brodovi gađali obalu Gaze; Guteres: Iran da se odrekne nuklearnog oružja
RTV pre 1 satjoš 2 povezane
Tonči Huljić se oglasio povodom veze njegovog sina sa Jelenom Rozgom: "Neću ja da mu ulazim u krevet"
Mondo pre 13 minutajoš 4 povezane