Повезане вести

Вриска, цика, пољупци, загрљаји и сузе! Војке Ђанс се вратио у "Задругу", Сара ван себе од среће, а остали у шоку и…

Вриска, цика, пољупци, загрљаји и сузе! Војке Ђанс се вратио у "Задругу", Сара ван себе од среће, а остали у шоку и…

Телеграф 25.11.2017
Одлуком гледалаца у "Задругу" се после дужег периода вратио Војке Ђанс, а Сара Рељић му се највише обрадовала. Десет бивших учесника " Задруге" вечерас је било у баражу, а један од њих изгласан од стране гледалаца има ту част… »
Троје учесника "Задруге" номиновано за избацивање! Неће им бити лако, јер им је Велики шеф опасно запретио! (видео)

Троје учесника "Задруге" номиновано за избацивање! Неће им бити лако, јер им је Велики шеф опасно запретио! (видео)

Телеграф 25.11.2017
Вечерас је у изолацију отишло чак троје такмичара, међу којима и Анђела Вештица која је директно номинована. Задругари су вечерас, као и сваке суботе, морали да номинују неког од њих за избацивање, а њихова одлука је била да… »
Још ме волиш! Слоба рекао Кији оно што заиста мисли, а о њеној реакцији сада сви брује! (видео)

Још ме волиш! Слоба рекао Кији оно што заиста мисли, а о њеној реакцији сада сви брује! (видео)

Телеграф 25.11.2017
Певач је изненадио и укућане, и Кију, и гледаоце одговором на постављено питање везано за повод Кијиног уласка у "Задругу" Претходне ноћи, у петак, укућани "Задруге" играли су Игру истине, у којој као по обичају испливају или… »
Проговорио Кијин дечко! Ево шта Андрија каже на приче да је Кристина са њим варала Слобу и шта има да поручи Радановићу!…

Проговорио Кијин дечко! Ево шта Андрија каже на приче да је Кристина са њим варала Слобу и шта има да поручи Радановићу!…

Телеграф 25.11.2017
Дечко Кије Коцкар каже да је поносан на своју девојку, али да му медијски притисак нимало не прија. Уласком Кије Коцкар у "Задругу" њен дечко Андрија Лазовић из Будве аутоматски је постао једна од битнијих фигура када су у… »
Не дирај ме, кретену! Маца оплела по Бори док ју је Мики зезао, а онда скочила на њега и запретила му као никад пре! (ВИДЕО)

Не дирај ме, кретену! Маца оплела по Бори док ју је Мики зезао, а онда скочила на њега и запретила му као никад пре! (ВИДЕО)

Телеграф 25.11.2017
Бора и Мики су изнервирали Мацу својом причом, па је Дискреција одреаговала. Односи између Маце Дискреције и Боре Сантане су се начисто покварили, а да нетрпељивост расте из дана у дан говори и њихова данашња препирка у "… »
Кију питали да ли би дошла на Лунино и Слобино венчање, она се нашалила, па опет поменула новог дечка! (ВИДЕО)

Кију питали да ли би дошла на Лунино и Слобино венчање, она се нашалила, па опет поменула новог дечка! (ВИДЕО)

Телеграф 25.11.2017
- Рекла сам да ћу да им организујем венчање... - нашалила се Кристина на почетку. У Игри истине коју су укућани играли претходне ноћи постављен је низ занимљивих питања. Погледајте комплетну ПРЕПИСКУ између Луне и Слобе пред… »
Погледајте комплетну преписку између Луне и Слобе пред улазак у Задругу, ево да ли је све било испланирано! (фото)

Погледајте комплетну преписку између Луне и Слобе пред улазак у Задругу, ево да ли је све било испланирано! (фото)

Телеграф 25.11.2017
Поруке које су Луна и Слоба размењивали путем Инстаграма јасно показују да ли је међу њима постојао било какав договор. Од почетка ријалитија "Задруга" прича се да је Кристина Кија Коцкар са Слобом Радановићем и Луном Ђогани… »

Вести дана »