Povezane vesti

Progovorio Kijin dečko! Evo šta Andrija kaže na priče da je Kristina sa njim varala Slobu i šta ima da poruči…

Progovorio Kijin dečko! Evo šta Andrija kaže na priče da je Kristina sa njim varala Slobu i šta ima da poruči…

Telegraf 25.11.2017
Dečko Kije Kockar kaže da je ponosan na svoju devojku, ali da mu medijski pritisak nimalo ne prija. Ulaskom Kije Kockar u "Zadrugu" njen dečko Andrija Lazović iz Budve automatski je postao jedna od bitnijih figura kada su u pitanju ličnosti čiji… »
Još me voliš! Sloba rekao Kiji ono što zaista misli, a o njenoj reakciji sada svi bruje! (video)

Još me voliš! Sloba rekao Kiji ono što zaista misli, a o njenoj reakciji sada svi bruje! (video)

Telegraf 25.11.2017
Pevač je iznenadio i ukućane, i Kiju, i gledaoce odgovorom na postavljeno pitanje vezano za povod Kijinog ulaska u "Zadrugu" Prethodne noći, u petak, ukućani "Zadruge" igrali su Igru istine, u kojoj kao po običaju isplivaju ili se dogode neke stvari… »
Troje učesnika "Zadruge" nominovano za izbacivanje! Neće im biti lako, jer im je Veliki šef opasno zapretio! (video)

Troje učesnika "Zadruge" nominovano za izbacivanje! Neće im biti lako, jer im je Veliki šef opasno zapretio! (video)

Telegraf 25.11.2017
Večeras je u izolaciju otišlo čak troje takmičara, među kojima i Anđela Veštica koja je direktno nominovana. Zadrugari su večeras, kao i svake subote, morali da nominuju nekog od njih za izbacivanje, a njihova odluka je bila da to bude Maca… »
Vriska, cika, poljupci, zagrljaji i suze! Vojke Đans se vratio u "Zadrugu", Sara van sebe od sreće, a ostali u šoku i…

Vriska, cika, poljupci, zagrljaji i suze! Vojke Đans se vratio u "Zadrugu", Sara van sebe od sreće, a ostali u šoku i…

Telegraf 25.11.2017
Odlukom gledalaca u "Zadrugu" se posle dužeg perioda vratio Vojke Đans, a Sara Reljić mu se najviše obradovala. Deset bivših učesnika " Zadruge" večeras je bilo u baražu, a jedan od njih izglasan od strane gledalaca ima tu čast da se vrati u… »
Ne diraj me, kretenu! Maca oplela po Bori dok ju je Miki zezao, a onda skočila na njega i zapretila mu kao nikad pre! (VIDEO)

Ne diraj me, kretenu! Maca oplela po Bori dok ju je Miki zezao, a onda skočila na njega i zapretila mu kao nikad pre! (VIDEO)

Telegraf 25.11.2017
Bora i Miki su iznervirali Macu svojom pričom, pa je Diskrecija odreagovala. Odnosi između Mace Diskrecije i Bore Santane su se načisto pokvarili, a da netrpeljivost raste iz dana u dan govori i njihova današnja prepirka u " Zadruzi". Kiju pitali da… »
Kiju pitali da li bi došla na Lunino i Slobino venčanje, ona se našalila, pa opet pomenula novog dečka! (VIDEO)

Kiju pitali da li bi došla na Lunino i Slobino venčanje, ona se našalila, pa opet pomenula novog dečka! (VIDEO)

Telegraf 25.11.2017
- Rekla sam da ću da im organizujem venčanje... - našalila se Kristina na početku. U Igri istine koju su ukućani igrali prethodne noći postavljen je niz zanimljivih pitanja. Pogledajte kompletnu PREPISKU između Lune i Slobe pred ulazak u Zadrugu… »
Pogledajte kompletnu prepisku između Lune i Slobe pred ulazak u Zadrugu, evo da li je sve bilo isplanirano! (foto)

Pogledajte kompletnu prepisku između Lune i Slobe pred ulazak u Zadrugu, evo da li je sve bilo isplanirano! (foto)

Telegraf 25.11.2017
Poruke koje su Luna i Sloba razmenjivali putem Instagrama jasno pokazuju da li je među njima postojao bilo kakav dogovor. Od početka rijalitija "Zadruga" priča se da je Kristina Kija Kockar sa Slobom Radanovićem i Lunom Đogani isplanirala sve ovo… »

Vesti dana »