Povezane vesti
Milojičić o skandaloznim tvrdnjama Nasera Orića: Nadležni organi da reaguju
Kurir 25.11.2017
Poslanik DS Radoslav Milojičić prokomentarisao je tvrdnju Nasera Orića da prelazi na teritoriju Srbije da bi lovio. - Ako su navodi tačni, definitivno bi nadležni organi morali da reaguju. Od ove katastrofalne vlasti nista ne moze da nas iznenadi - Rekao… »
Dačić povodom orićevih tvrdnji da slobodno prelazi srpsku granicu: Treba to proveriti!
Kurir 25.11.2017
Ministar spoljnih poslova i bivši ministar policije Ivica Dačić, reagujući na tvrdnje Nasera Orića da ulazi u Srbiju kada god hoće, rekao je da takve informacije zaslužuju proveru. BIVŠI NAČELNIK BG POLICIJE MARKO NICOVIĆ O SKANDALU S NASEROM ORIĆEM… »
Jovanović (DSS) povodom orićevih tvrdnji da slobodno prelazi srpsku granicu: To je prvorazredni skandal, svima nam se loše…
Kurir 25.11.2017
Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović ističe da je u pitanju "prvorazredni skandal" reagujući na tvrdnje ratnog komandanta Srebrenice Nasera Orića koji je u ekskluzivnom razgovoru za Kurir rekao da slobodno ulazi u našu zemlju sa… »
Načelnik Srebrenice Grujičić povodom orićevih tvrdnji da slobodno prelazi srpsku granicu: Ne bi me čudilo ni da se Orić…
Kurir 25.11.2017
BEOGRAD - Ne bi me čudilo ni da se Orić kandiduje za sledećeg načelnika Srebrenice! Očigledno je da nema pravde ni za šta i da se jedino možemo uzdati u pravdu Božju. Nisam uveren da on zaista ide po Srbiji da lovi i sve mi to liči na njegovu propagandu… »
Bivši načelnik BG policije Marko Nicović o skandalu s naserom orićem: Umesto da mu napravimo feštu, puštamo da nas vuče za nos…
Kurir 25.11.2017
Bivši načelnik beogradske policije Marko Nicović smatra da je ova situacija oko Orićevog šetkanja po Srbiji "bruka i sramota za državu i njene obaveštajne službe". - Orić nas vuče za nos. Službe nisu provalile da on dolazi u Srbiju, a morale bi da znaju… »
Obradović (Dveri) povodom orićevih tvrdnji da nesmetano ulazi u Srbiju: Vlast treba da ga uhapsi!
Kurir 25.11.2017
- Naser Orić je ratni zločinac i lovac na srpske glave. Ako je tačno da se slobodno šeta Srbijom, to je dokaz neozbiljnosti naše vlasti koja treba da ga uhapsi - rekao je za Kurir lider Dveri Boško Obradović reagujući na pisanje Kurira da Naser Orić… »
Vesti dana »
Beograd: Protestna šetnja studenata stigla do Palate pravde, kritikovana sporost tužilaštva
Serbian News Media pre 27 minutajoš 36 povezanih
Koliko teritorije bi Ukrajina mogla da izgubi prema Trampovom mirovnom planu?
Telegraf pre 32 minutajoš 69 povezanih
"Sinoć sam razgovarao sa Amerikancima" Predsednik Vučić o NIS-u: Biće teško, ali građani ne moraju da brinu! Za 48 sati više informacija
Kurir pre 42 minutajoš 23 povezane
Hladno i oblačno vreme sa kišom i snegom u Srbiji 22. i 23. novembra 2025.
Naslovi.ai pre 2 satajoš 24 povezane