Povezane vesti
Milojičić o skandaloznim tvrdnjama Nasera Orića: Nadležni organi da reaguju
Kurir 25.11.2017
Poslanik DS Radoslav Milojičić prokomentarisao je tvrdnju Nasera Orića da prelazi na teritoriju Srbije da bi lovio. - Ako su navodi tačni, definitivno bi nadležni organi morali da reaguju. Od ove katastrofalne vlasti nista ne moze da nas iznenadi -… »
Dačić povodom orićevih tvrdnji da slobodno prelazi srpsku granicu: Treba to proveriti!
Kurir 25.11.2017
Ministar spoljnih poslova i bivši ministar policije Ivica Dačić, reagujući na tvrdnje Nasera Orića da ulazi u Srbiju kada god hoće, rekao je da takve informacije zaslužuju proveru. BIVŠI NAČELNIK BG POLICIJE MARKO NICOVIĆ O SKANDALU S NASEROM… »
Jovanović (DSS) povodom orićevih tvrdnji da slobodno prelazi srpsku granicu: To je prvorazredni skandal, svima nam se loše…
Kurir 25.11.2017
Predsednik Demokratske stranke Srbije Miloš Jovanović ističe da je u pitanju "prvorazredni skandal" reagujući na tvrdnje ratnog komandanta Srebrenice Nasera Orića koji je u ekskluzivnom razgovoru za Kurir rekao da slobodno ulazi u našu zemlju sa… »
Bivši načelnik BG policije Marko Nicović o skandalu s naserom orićem: Umesto da mu napravimo feštu, puštamo da nas vuče…
Kurir 25.11.2017
Bivši načelnik beogradske policije Marko Nicović smatra da je ova situacija oko Orićevog šetkanja po Srbiji "bruka i sramota za državu i njene obaveštajne službe". - Orić nas vuče za nos. Službe nisu provalile da on dolazi u Srbiju, a morale bi… »
Načelnik Srebrenice Grujičić povodom orićevih tvrdnji da slobodno prelazi srpsku granicu: Ne bi me čudilo ni da se Orić…
Kurir 25.11.2017
BEOGRAD - Ne bi me čudilo ni da se Orić kandiduje za sledećeg načelnika Srebrenice! Očigledno je da nema pravde ni za šta i da se jedino možemo uzdati u pravdu Božju. Nisam uveren da on zaista ide po Srbiji da lovi i sve mi to liči na njegovu… »
Obradović (Dveri) povodom orićevih tvrdnji da nesmetano ulazi u Srbiju: Vlast treba da ga uhapsi!
Kurir 25.11.2017
- Naser Orić je ratni zločinac i lovac na srpske glave. Ako je tačno da se slobodno šeta Srbijom, to je dokaz neozbiljnosti naše vlasti koja treba da ga uhapsi - rekao je za Kurir lider Dveri Boško Obradović reagujući na pisanje Kurira da Naser… »
Vesti dana »
Mladić doneo ručnu bombu na žurku! U eksploziji poginuo muškarac (25), detalji užasne nesreće u Kninu
Mondo pre 1 satjoš 15 povezanih