Повезане вести
Јанковић више нема куд: Сад су га сви оставили када је понудио оставку
Србија данас 25.11.2017
Покрет слободних грађана се распада. Саша Јанковић, лидер Покрета слободних грађана, данас је понудио оставку на место председника странке, коју је Скупштина ПСГ једногласно одбила. На ванредној скупштини Покрета слободних… »
Јанковић остао без пола Председништва: Наш циљ није да рушимо Вучића
Телеграф 25.11.2017
Јанковић каже да је покрет организација која ће постојати јако дуго, из које ће људи одлазити и у њу долазити, те да не види да покрету прети било каква опасност - "управо супротно" Нова осипања у Покрету слободних грађана… »
Саша Јанковић предмет подсмеха на твитеру: Његова неразумна изјава о прозорима изазвала лавину коментара!
Србија данас 25.11.2017
"Покрет слободних грађана отвара прозоре" била је иницијална изјава која је покренула лавину коментара. Саша Јанковић још једном је бриљирао. Овога пута то се десило на конференцији за медије где је изјавио:' Покрет слободних… »
Јанковић: ПСГ није прихватио мој предлог да ме смене
Н1 Инфо 25.11.2017
Лидер ПСГ Саша Јанковић је рекао да тај покрет "отвара прозоре да изађе све оно што се не осећа довољно добро" а да уђе нова енергија, нови кисеоник. Потврдио је да је понудио оставку, али да чланови и оснивачи Покрета о томе… »
Јанковић понудио оставку на место председника ПСГ, скупштина одбила
Радио 021 25.11.2017
Лидер Покрета слободних грађана Саша Јанковић понудио је оставку на ту функцију, али је та она на ванредној Скупштини ПСГ једногласно одбијена. Медији су раније пренели и да су сви чланови Председништва странке поднели оставке… »
Јанковићев покрет наставља да се распада: Пет чланова Председништва ПСГ поднело оставке
Србија данас 25.11.2017
Расуло у ПСГ-у. У току је Скупштина Покрета слободних грађана која је почела у 13х, а на којој се расправља о стању у Покрету после одласка неколико истакнутих чланова међу којима је и члан Председништва Срђан Шкоро. Пет… »
Вести дана »

Мацут: Пленковић расположен за изналажење проблема у вези ЈАНАФ-а и НИС-а
Блиц пре 10 минутајош 4 повезане

(Видео) Оборен достављач хране на мотору: Несрећа у Омладинских бригада: На терену полиција и хитна помоћ
Блиц пре 2 сатајош 1 повезана

„Глума је њено величанство, а ја сам само њен поданик“: Богдану Диклићу уручена Награда „Добричин прстен“
Данас пре 3 сатајош 1 повезана