Povezane vesti
Paunić: Žao mi je što me dugo nije bilo u "orlovima", ali najvažnije da Srbija pobeđuje
Sportal blic 26.11.2017
Povratnik u košarkašku reprezentaciju Srbije Ivan Paunić, koji je bio najefikasniji u pobedi protiv Austrije u kvalifikacijama za Mundobasket sa 16 poena, izjavio je da velika čast obuči dres svoje zemlje posle šest godina, ali i da njegov učinak ne sme… »
Tepić: Još sam mlad, igraću dok me noge služe
Mondo 26.11.2017
Iskusni košarkaš ističe da je zadovoljstvo ponovo obući nacionalni dres i napominje da je svestan da možda neće igrati na Mundobasketu 2019, ali da neće biti razočaran zbog toga. Foto: MN Press Milenko Tepić je počastovan što je ponovo deo reprezentacije… »
Vesti dana »
Advokatica Borović: Nemam informacije da je bilo ko od privedenih zadržan, uglavnom upućeni na prekršajne postupke
N1 Info pre 11 minutajoš 13 povezanih
Srbijavoz: Zbog tehničko – tehnoloških razloga nije moguće odjednom uspostaviti saobraćaj svih vozova
Danas pre 21 minutajoš 15 povezanih
Na pomolu preokret veka! Svi su mislili da sledi napad, onda je stiglo šokantno saopštenje: Tramp i Iran na korak do dogovora, evo koje opcije su na stolu
Blic pre 41 minutajoš 17 povezanih
Vučić: Možda uskoro podnesem ostavku, precizni podaci pokazuju da je na Slaviji bilo manje od 34.000
N1 Info pre 6 minutajoš 9 povezanih