Povezane vesti
Dačić primio ambasadora UAE u oproštajnu posetu
RTV 27.11.2017
BEOGRAD - Prvi potpredsednik vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić, primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Ujedinjenih Arapskih Emirata u Srbiji Džumu Rašida Sejfa Zaeda Al Daherija. Na sastanku je konstatovano da se saradnja dve… »
Dačić primio ambasadore UAE i Austrije u oproštajne posete
RTS 27.11.2017
Prvi potpredsednik vlade i ministar spoljnih poslova Ivica Dačić primio je u oproštajne posete ambasadora Ujedinjenih Arapskih Emirata u Srbiji Džumu Rašida Sejfa Zaeda El Daherija i ambasadora Austrije Johanesa Ajgnera kojem je zahvalio na podršci… »
Ambasador Austrije u oproštajnoj poseti ministru spoljnih poslova Srbije
Novi magazin 27.11.2017
Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić primio je danas u oproštajnu posetu ambasadora Austrije u Srbiji Johanesa Ajgnera. Dačić je zahvalio austrijskom ambasadoru za doprinos unapređenju bilateralnih odnosa tokom njegovog petogodišnjeg… »
Vesti dana »
Brnabić o divljanju u skupštini: Incidente izazvao zlf, prvi udarac zadao Đilas, moj mikrofon iščupao Aleksić! Ja sam ih sa svojih metar i 70 uterivala u klupe
Kurir pre 20 minutajoš 54 povezane
Premijer Libana poziva Izrael da se povuče sa svih položaja u Libanu koje je zauzeo
RTV pre 26 minutajoš 41 povezana
Uživo haos pred početak sednice Šut ispred Skupštine grada Beograda, crvena farba po govornici; Grad: "Vrhunac divljaštva i uništavanje imovine Grada" (foto, video)
Blic pre 20 minutajoš 22 povezane
Novi napad dronovima na Kijev, povređene tri osobe; ruska PVO oborila 22 bespilotne letelice
RTS pre 45 minutajoš 19 povezanih
Aktivisti koji se protive rušenju Starog savskog mosta prosuli šut ispred Skupštine Beograda
Beta pre 1 satjoš 9 povezanih