Повезане вести

Нови плеј Србије: Стефан Пено: Мало ми је нереално што сам у "А" репрезентацији

Нови плеј Србије: Стефан Пено: Мало ми је нереално што сам у "А" репрезентацији

Спортал блиц 28.11.2017
Стефан Пено, млади плејмејкер наше кошаркашке репрезентације, са 17 поена и девет асистенција помогао је "орловима" да у мечу 2. кола квалификација за Светско првенство савладају Грузију са 105:87, а после другог тријумфа истакао… »
Симоновић: Сјајна атмосфера, увек ћу се одазвати позиву у репрезентацију

Симоновић: Сјајна атмосфера, увек ћу се одазвати позиву у репрезентацију

Спортал блиц 28.11.2017
Кошаркаши Србије су у другом колу квалификација за Мундобаскет победили Грузију (105:87), а један од најбољих појединаца у редовима "орлова" био је Марко Симоновић. Крилни играч Зенита је меч завршио са 12 поена, а погађао је… »
Пено: Феноменално, надам се новом позиву

Пено: Феноменално, надам се новом позиву

Вести онлине 28.11.2017
Један од најмлађих у репрезентацији Србије у првом квалификационом "прозору" био је играч Албе Стефан Пено, ком је селектор Ђорђевић на мечевима против Аустрије и Грузије поверио улогу стартног плејмејкера што довољно говори о… »
Симоновић: Јачом одбраном до победе

Симоновић: Јачом одбраном до победе

Вести онлине 28.11.2017
Једна од најискуснијих у измењеној репрезентацији Србије у прве две квалификационе утакмице за Мундобаскет је играч Зенита Марко Симоновић, који је са "орловима" освајао медаље на великим такмичењима па је његово искуство од… »
Ђорђевић: Ово је историјски моменат

Ђорђевић: Ово је историјски моменат

Вести онлине 28.11.2017
Селектор кошаркашке репрезентације Србије Александар Ðорђевић похвалио је своје игра;е после победе против Грузије, али и истакао поједине недостатаке који су, како је навео, последица мањка времена. - Важна победа, велика за… »
Ђорђевић: Поносан сам на ове момке, имају и знање и срце

Ђорђевић: Поносан сам на ове момке, имају и знање и срце

Вечерње новости 27.11.2017
Не знам да ли разумеју колико је велико то што су урадили. Паунић играо са повредом, Мачван и Радуљица показали лидерско лице, Бирчевића је клуб једва пустио за прву утакмицу – прича селектор Србије. СЕЛЕКТОР Србије Александар… »
Кад капитен хвали: Мачван: Млади су заслужили да играју за репрезентацију, залог су за будућност /видео/

Кад капитен хвали: Мачван: Млади су заслужили да играју за репрезентацију, залог су за будућност /видео/

Спортал блиц 27.11.2017
Милан Мачван је у тријумфу Србије над Грузијом (105:87) одиграо капитенски. Био је други најефикаснији играч у тиму, разигравао је млађе кошаркаше и погађао када је то било најпотребније. Фото: Александар Димитријевић / РАС… »
Ђорђевић: Срце играча је све показало, сукоб ФИБА и Евролиге је за дубљу анализу

Ђорђевић: Срце играча је све показало, сукоб ФИБА и Евролиге је за дубљу анализу

Спортал блиц 27.11.2017
Селектор кошаркаша Србије Александар Ђорђевић није штедео похвале на рачун својих играча, који су забележили и другу победу у квалификацијама за Мундобаскет. Савладана је Грузија са 105:87, па су "орлови" на врху групе Г. Фото… »
Браво, навијачи: Публика положила испит и испунила "Пионир"

Браво, навијачи: Публика положила испит и испунила "Пионир"

Спортал блиц 27.11.2017
Кошаркаши Србије су забележили и други убедљив тријумф у квалификацијама за Мундобаскет, после Аустрије савладана је и Грузија (105:87). "Орлови" су до друге победе дошли вођени сјајним навијањем публике која је испунила… »
Кошарка јој је у крви: Олга Даниловић бодри Србију против Грузијаца /фото/

Кошарка јој је у крви: Олга Даниловић бодри Србију против Грузијаца /фото/

Спортал блиц 27.11.2017
Долазак кошаркаша Србије у Београд усред сезоне изазвао је велико интересовање код навијача. Тако је "орлове" против Грузије подржало више од 5.500 људи, а уз наше момке била је и талентована тенисерка Олга Даниловић. Фото… »
Фото-убод и Грузијци имају подршку у "Пиониру"

Фото-убод и Грузијци имају подршку у "Пиониру"

Спортал блиц 27.11.2017
Кошаркаши Србије имају већу подршку на мечу против Грузије у квалификацијама за Мундобаскет него што је то био случај на дуелу против Аустрије. У хали "Александар Николић" окупило се око 5.500 људи, а у дворани је било и… »

Вести дана »