Povezane vesti

Simonović: Sjajna atmosfera, uvek ću se odazvati pozivu u reprezentaciju

Simonović: Sjajna atmosfera, uvek ću se odazvati pozivu u reprezentaciju

Sportal blic 28.11.2017
Košarkaši Srbije su u drugom kolu kvalifikacija za Mundobasket pobedili Gruziju (105:87), a jedan od najboljih pojedinaca u redovima "orlova" bio je Marko Simonović. Krilni igrač Zenita je meč završio sa 12 poena, a pogađao je ključne trojke u… »
Novi plej Srbije: Stefan Peno: Malo mi je nerealno što sam u "A" reprezentaciji

Novi plej Srbije: Stefan Peno: Malo mi je nerealno što sam u "A" reprezentaciji

Sportal blic 28.11.2017
Stefan Peno, mladi plejmejker naše košarkaške reprezentacije, sa 17 poena i devet asistencija pomogao je "orlovima" da u meču 2. kola kvalifikacija za Svetsko prvenstvo savladaju Gruziju sa 105:87, a posle drugog trijumfa istakao je da ni sam ne može… »
Peno: Fenomenalno, nadam se novom pozivu

Peno: Fenomenalno, nadam se novom pozivu

Vesti online 28.11.2017
Jedan od najmlađih u reprezentaciji Srbije u prvom kvalifikacionom "prozoru" bio je igrač Albe Stefan Peno, kom je selektor Đorđević na mečevima protiv Austrije i Gruzije poverio ulogu startnog plejmejkera što dovoljno govori o poverenju koje ima u… »
Simonović: Jačom odbranom do pobede

Simonović: Jačom odbranom do pobede

Vesti online 28.11.2017
Jedna od najiskusnijih u izmenjenoj reprezentaciji Srbije u prve dve kvalifikacione utakmice za Mundobasket je igrač Zenita Marko Simonović, koji je sa "orlovima" osvajao medalje na velikim takmičenjima pa je njegovo iskustvo od velike pomoći mlađim… »
Đorđević: Ovo je istorijski momenat

Đorđević: Ovo je istorijski momenat

Vesti online 28.11.2017
Selektor košarkaške reprezentacije Srbije Aleksandar Ðorđević pohvalio je svoje igra;e posle pobede protiv Gruzije, ali i istakao pojedine nedostatake koji su, kako je naveo, posledica manjka vremena. - Važna pobeda, velika za nas. Uradili smo dve… »
Đorđević: Ponosan sam na ove momke, imaju i znanje i srce

Đorđević: Ponosan sam na ove momke, imaju i znanje i srce

Večernje novosti 27.11.2017
Ne znam da li razumeju koliko je veliko to što su uradili. Paunić igrao sa povredom, Mačvan i Raduljica pokazali lidersko lice, Birčevića je klub jedva pustio za prvu utakmicu – priča selektor Srbije. SELEKTOR Srbije Aleksandar Đorđević veoma… »
Đorđević: Srce igrača je sve pokazalo, sukob FIBA i Evrolige je za dublju analizu

Đorđević: Srce igrača je sve pokazalo, sukob FIBA i Evrolige je za dublju analizu

Sportal blic 27.11.2017
Selektor košarkaša Srbije Aleksandar Đorđević nije štedeo pohvale na račun svojih igrača, koji su zabeležili i drugu pobedu u kvalifikacijama za Mundobasket. Savladana je Gruzija sa 105:87, pa su "orlovi" na vrhu grupe G. Foto: Aleksandar… »
Kad kapiten hvali: Mačvan: Mladi su zaslužili da igraju za reprezentaciju, zalog su za budućnost /video/

Kad kapiten hvali: Mačvan: Mladi su zaslužili da igraju za reprezentaciju, zalog su za budućnost /video/

Sportal blic 27.11.2017
Milan Mačvan je u trijumfu Srbije nad Gruzijom (105:87) odigrao kapitenski. Bio je drugi najefikasniji igrač u timu, razigravao je mlađe košarkaše i pogađao kada je to bilo najpotrebnije. Foto: Aleksandar Dimitrijević / RAS Srbija Milan Mačvan… »
Bravo, navijači: Publika položila ispit i ispunila "Pionir"

Bravo, navijači: Publika položila ispit i ispunila "Pionir"

Sportal blic 27.11.2017
Košarkaši Srbije su zabeležili i drugi ubedljiv trijumf u kvalifikacijama za Mundobasket, posle Austrije savladana je i Gruzija (105:87). "Orlovi" su do druge pobede došli vođeni sjajnim navijanjem publike koja je ispunila tribine hale "Aleksandar… »
Košarka joj je u krvi: Olga Danilović bodri Srbiju protiv Gruzijaca /foto/

Košarka joj je u krvi: Olga Danilović bodri Srbiju protiv Gruzijaca /foto/

Sportal blic 27.11.2017
Dolazak košarkaša Srbije u Beograd usred sezone izazvao je veliko interesovanje kod navijača. Tako je "orlove" protiv Gruzije podržalo više od 5.500 ljudi, a uz naše momke bila je i talentovana teniserka Olga Danilović. Foto: Aleksandar… »
Foto-ubod i Gruzijci imaju podršku u "Pioniru"

Foto-ubod i Gruzijci imaju podršku u "Pioniru"

Sportal blic 27.11.2017
Košarkaši Srbije imaju veću podršku na meču protiv Gruzije u kvalifikacijama za Mundobasket nego što je to bio slučaj na duelu protiv Austrije. U hali "Aleksandar Nikolić" okupilo se oko 5.500 ljudi, a u dvorani je bilo i gostujućih navijača… »

Vesti dana »