Povezane vesti

Kakav ‘come back’: Zvezdina ‘radilica’ pogotkom obeležila povratak na teren! (video)

Kakav ‘come back’: Zvezdina ‘radilica’ pogotkom obeležila povratak na teren! (video)

Hot sport 29.11.2017
Nakon tri ipo meseci pauze, uslovljene teškom povredom, Branko Jovičić se u večerašnjem meču sa Radnikom najzad vratio na teren i to na kakav način. Zvezdin vezista je, praćen gromoglasnim aplauzima sa tribina, u 68. minutu ušao na teren prvi put… »
Vladan milojević: Najveći utisak povratak Jovičića i fenomenalan gest Pešića

Vladan milojević: Najveći utisak povratak Jovičića i fenomenalan gest Pešića

Hot sport 29.11.2017
Trener fudbalera Crvene zvezde imao je mnogo razloga za zadovoljstvo, nakon večerašnjeg meča sa ekipom Radnika. Ne samo da je njegova ekipa pružila izvanrednu partiju i savladala Surduličane sa više nego ubedljivih 5:0, nego se u tim posle tri ipo… »
Jovičić: "Jedino ja znam kroz šta sam prošao"

Jovičić: "Jedino ja znam kroz šta sam prošao"

Sportske.net 29.11.2017
Tri i po meseca nakon povrede koju je doživeo u duelu sa Čukaričkim Branko Jovičić se vratio na teren i upisao prvenac u Zvezdinom dresu. Vezni fudbaler Crvene zvezde Branko Jovičić upisao je večeras svoj četvrti prvenstveni nastup u crveno-belom… »
Povratnik Jovičić: Jedino ja znam kroz šta sam prošao

Povratnik Jovičić: Jedino ja znam kroz šta sam prošao

Mozzart sport 29.11.2017
„Zahvalio bih se svima na velikoj podršci, svima u Zvezdi, prijateljima i porodici, trudiću se da se svima odužim“, poručuje borbeni vezista. Delije su ga čekale tri i po meseca, a on se vratio, odigrao 25 minuta i postigao gol u poslednjim… »
Jovičić: Hvala svima! Sad je trenutak da pokažemo koliko možemo

Jovičić: Hvala svima! Sad je trenutak da pokažemo koliko možemo

Sportski žurnal 29.11.2017
Čekanju je došao kraj! Branko Jovičić se vratio na teren posle duže pauze, i oduševio sve prisutne na stadionu „Rajko Mitić”. Branko Jovičić je dočekan gromoglasnim aplauzom kako navijača, tako i svojih saigrača. A, ako je neko najduže… »
Jovičić: Gol posvećujem svima!

Jovičić: Gol posvećujem svima!

Mondo 29.11.2017
"Jedino ja znam kroz šta sam prošao, i gol koji sam postigao svima posvećujem. Želim da me zdravlje posluži", izjavio je povratnik u tim Crvene zvezde posle skoro četiri meseca pauze. Prvi put od 6. avgusta, kada je povređen u duelu sa… »
"Gest Pešića najveći utisak" (video)

"Gest Pešića najveći utisak" (video)

Mondo 29.11.2017
Vladan Milojević ponosan na svoje fudbalere. Foto: MN Press Rutinski su odradili posao fudbaleri Crvene zvezde protiv Radnika iz Surdulice i ubedljivom pobedom 5:0 upisali tri boda u poslednjem duelu 19. kola Superlige. Goste je svojim prvencem načeo… »
Zvezdin pit bul ponovo na terenu! (video)

Zvezdin pit bul ponovo na terenu! (video)

Mozzart sport 29.11.2017
Branko Jovičić zaigrao posle tri i po meseca pauze. Branko Jovičić konačno se vratio na teren. Vezista Crvene zvezde je posle tri i po meseca pauze ponovo zaigrao fudbal i to na meču sa Radnikom iz Surdulice u Superligi. On je u 68. minutu duela 19… »

Vesti dana »