Povezane vesti

"Kad sam ja doneo bombu u sudnicu, kako onda Praljak ne bi mogao da unese otrov?" Tri verzije o tome ko je generalu ispunio…

"Kad sam ja doneo bombu u sudnicu, kako onda Praljak ne bi mogao da unese otrov?" Tri verzije o tome ko je generalu ispunio…

Telegraf 30.11.2017
U razgovoru s ljudima koji su bili u kontaktu s pokojnim Slobodanom Praljkom spominje se njegova razočaranost situacijom u kojoj se našao. Oni ne tvrde da je bio depresivan, ali svakako nije bio najbolje raspoložen. Zatvorenike Haškog suda niko ne… »
Toksikolog: Praljak umro zbog spore reakcije

Toksikolog: Praljak umro zbog spore reakcije

Mondo 30.11.2017
Hrvatski toksikolog Franjo Plavšić izjavio je da intervencija doktora nakon trovanja Slobodana Praljka u Hagu, po svemu sudeći, nije bila dovoljno brza, bez obzira na to o kojem je otrovu reč. Foto: AP Photo/Amel Emric Ističući da je brzina ključna… »
Šta je popio Praljak? Hrvatski toksikolog: Samo ovaj otrov deluje tako brzo, evo zašto nisu uspeli da spasu Praljka

Šta je popio Praljak? Hrvatski toksikolog: Samo ovaj otrov deluje tako brzo, evo zašto nisu uspeli da spasu Praljka

Press 30.11.2017
Lekarska intervencija posle trovanja Slobodana Praljka nije bila dovoljno brza, bez obzira o kom je otrovu reč. Brzina je ključ u spasavanju života, posebno ako se ne zna o kom se otrovu radi, kaže toksikolog Franjo Plavšić, prenose zagrebački… »

Vesti dana »