Povezane vesti

Praljkovo oproštajno pismo: Ovo su 3 poslednje želje ratnog zločinca koji se ubio u Hagu

Praljkovo oproštajno pismo: Ovo su 3 poslednje želje ratnog zločinca koji se ubio u Hagu

Telegraf 01.12.2017
U domu njegove porodice na zagrebačkom Kraljevcu pronađeno je oproštajno pismo u kojem je naveo svoje poslednje želje. Ratni zločinac Slobodan Praljak, koji je u sudnici Haškog tribunala popio otrov i na taj način izvršio samoubistvo, iza sebe je… »
Porodica praljka u šoku! U stanu pronađeno oproštajno pismo: Ovo je njegova poslednja želja!

Porodica praljka u šoku! U stanu pronađeno oproštajno pismo: Ovo je njegova poslednja želja!

Kurir 01.12.2017
Na ovaj scenario bio je spreman još pre dve godine, kada je i krenuo u razradu svog samoubilačkog plana. A o tom planu, kako se čini, ni njegovi prijatelji, pa ni članovi njegove najuže porodice nisu znali ni najmanju sitnicu. Pismo otvorili supruga… »
"Otišao je po vodu, kada ga je geler pogodio u grudi": Pakao rata u Mostaru očima izveštača BBC, svedoka u slučaju Praljak…

"Otišao je po vodu, kada ga je geler pogodio u grudi": Pakao rata u Mostaru očima izveštača BBC, svedoka u slučaju Praljak…

Blic 01.12.2017
Džeremi Boven, ratni izveštač britanske mreže BBC sa područja Mostara, jedan je od svedoka haškog tribnala u slučaju "hercegbošnjačke šetorke" osuđene pravosnažno za počinjeni ratni zločin na delu BiH teritorije, ispričao je da su njihovi… »
Praljkovo oproštajno pismo: Evo šta je poručio

Praljkovo oproštajno pismo: Evo šta je poručio

Pravda 01.12.2017
Hrvatski general Slobodan Praljak još pre dve godine ostavio je zapečaćeno pismo. Hrvatski general Slobodan Praljak, koji se ubio u sudnici haškog tribunala neposredno nakon izricanja pravosnažne presude kojom je osuđen za ratni zločin na delu… »
Video sam kako teraju ljude pod paljbom i svedočio sam protiv Praljka na sudu: Novinar Bi-Bi-Sija o ubistvima i silovanjima u…

Video sam kako teraju ljude pod paljbom i svedočio sam protiv Praljka na sudu: Novinar Bi-Bi-Sija o ubistvima i silovanjima u…

Telegraf 01.12.2017
"Noću sam viđao kako civile pod paljbom teraju preko linije razgraničenja u istočni deo grada. Ovi snimci su korišćeni kao dokaz na suđenju Praljku" Čitav svet još priča o incidentu koji se dogodio pre dva dana u Haškom tribunalu na izricanju… »
Praljak ostavio pismo: Ne želi ni grob ni pogreb

Praljak ostavio pismo: Ne želi ni grob ni pogreb

Vesti online 01.12.2017
Hrvatski general Slobodan Praljak, koji se ubio u sudnici haškog tribunala neposredno nakon izricanja pravosnažne presude kojom je osuđen za ratni zločin na delu teritorije BiH, još pre dve godine ostavio je zapečaćeno pismo, piše zagrebački… »
Ostavio oproštajno pismo? Praljak će biti kremiran, a pepeo rasut po "Mirogoju"

Ostavio oproštajno pismo? Praljak će biti kremiran, a pepeo rasut po "Mirogoju"

Blic 01.12.2017
Nekadašnji general HVO Slobodan Praljak, koji je u Hagu izvršio samoubistvo nakon što mu je potvrđena presuda od 20 godina zatvora za ratne zločine, ostavio je pismo u kojem je zatražio da njegov poslednji ispraćaj bude zatvoren za javnost. Kako… »
Praljak ostavio oproštajno pismo

Praljak ostavio oproštajno pismo

Mondo 01.12.2017
Slobodan Praljak koji se u haškoj sudnici ubio ispijanjem otrova nakon što mu je izrečena presuda, iza sebe je ostavio oproštajno pismo. Foto: AP/ICTY via Hrvatski "Večernji list" navodi da je u kući Praljakove porodice u Zagrebu pronađeno… »

Vesti dana »