Повезане вести
Милојевић: Рекао сам да очекујем тешку утакмицу, нисам безвезе то казао, знао сам због чега причам (видео)
Спортски журнал 02.12.2017
Црвена звезда у Бачкој Паланци није успела да победи ОФК Бачку, бод црвено-белима донео Ричмонд Боаћи својим другим голом, са пенала у 86. минуту. Тренер Црвене звезде Владан Милојевић био је кратак после меча. - Рекао сам у… »
Звезда до бода у Бачкој Паланци дошла са пенала у 86. минуту голом Боаћија (видео)
ОФК Бачка први пут у окршају са Црвеном звездом остала непоражена (2:2). ОФК Бачка – Црвена звезда 2:2 (1:0) Бачка Паланка - Стадион: Славко Малетин Вава. Гледалаца: 2.000. Судија: Марко Поповић (Београд). Помоћници: Срђан… »
Куп Србије: Црвена звезда на фајнал-фору
Хот спорт 02.12.2017
Познат је још један учесник фајнал-фора Купа Србије у ватерполу, то је Црвена звезда која је била убедљива у четвртфиналу. Црвено-бели демолирали су Ваљево у четвртфиналу Купа Србије 19:4. Већ на полувремену било је јасно да ће… »
Видео Звезда стала пред келн: Боаћи спасао црвено-беле
Вечерње новости 02.12.2017
Црвено-бели два пута стизали предност Бачке и на крају головима Боаћија стигли до нерешеног резултата. СТАЛА је и Црвена звезда. После осам узастопних победа у Суперлиги, изабраници Владана Милојевића нису имали ни знања, ни… »
Милојевић: Нисам без везе причао...
Мондо 02.12.2017
"Пуно ствари не радимо како треба", каже тренер Звезде после ремија против Бачке. Фото: МН Пресс ОФК Бачка - Црвена звезда 2:2! То је епилог узбудљивог меча који је "отворио" суботњи програм Суперлиге и у којем је прекинут низ… »
Лоша увертира за келн: Звезда оставила два бода у Бачкој
Спортал блиц 02.12.2017
Фудбалери Црвене звезде нису се прославили пред меч у Лиги Европе против Келна пошто су ремизирали са Бачком 2:2 (0:1) у 20. колу Суперлиге Србије. Фото: Ненад Михајловић / РАС Србија Ричмонд Боаћи Црвено-бели су направили лошу… »
Куп Србије: Ватерполисти Звезде оверили пласман на фајнал-фор
Спортал блиц 02.12.2017
Ватерполисти Црвене звезде обезбедили су место на завршном турниру Купа Србије, пошто су у четвртфиналу били бољи од Ваљева 19:4 (4:1,5:1,4:0,6:2). Фото: А. Димитријевић / РАС Србија Дејан Савић Црвено-бели су одиграли добар… »
Крај: Бачка - Црвена звезда 2:2! (видео)
Моззарт спорт 02.12.2017
Пратите сва дешавања из Бачке Паланке... (КЛАЂЕЊЕ УЖИВО) БАЧКА - ЦРВЕНА ЗВЕЗДА 2:2 /Ђорић 27, Макарић 78 - Боаћи 54, 86пен/ Бачка Паланка. Стадион: Славко Малетин Вава. Судија: Марко Поповић. Бачка: Лучић, Варга, Илић… »
Суперлига Србије: Бачка ‘откинула’ Звезди два бода, црвено-бели са пенала избегли пораз (видео)
Хот спорт 02.12.2017
Фудбалери Бачке направили су изненађење у мечу 20. кола Суперлиге, пошто су одиграли 2:2 против Црвене звезде на свом терену. Бачка је од самог почетка заиграла без страха, показала је да има жељу да се надиграва са Звездом, па… »
Милојевић: Рекао сам да ће бити тешко
Дневник 02.12.2017
Тренер Црвене звезде Владан Милојевић након ремија са Бачком, изјавио је да је и пре утакмице говорио да ће ово бити тежак меч. „Ја сам рекао и у најави да сам очекивао тешку утакмицу, нисам то без везе рекао… То нека остане за… »
Милојевић: Нисам без разлога рекао да нас очекује тежак меч
Вечерње новости 02.12.2017
Нисам без везе то река, али шта да радимо, нека остане то за нас, за свлачионицу - каже тренер Звезде. Моји играчи нису посустајали - поручио је стратег Бачке. Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић је, након данашњег… »
Милојевић: Нисам без разлога рекао да ће бити тешко
Хот спорт 02.12.2017
Тренер фудбалера Црвене звезде Владан Милојевић је, након данашњег ремија са Бачком, рекао да није „без везе“ пре меча изјавио да ће бити тешка утакмица и додао да његова екипа пуно ствари не ради како треба. – Ја сам рекао и у… »
Шта то Звезда не ради како треба?
Спортске.нет 02.12.2017
Тренер Милојевић данас је видео много проблема... Тек што је одмакла Партизану на шест бодова разлике, Црвена звезда је пружила прилику највећем ривалу да поново смањи ту разлику, уколико сутра савлада Војводину. Наравно, тренер… »
Милојевић: Нисам ја безвезе причао...
Моззарт спорт 02.12.2017
"Има пуно ствари које не радимо како треба", каже стратег црвено-белих после ремија у Бачкој Паланци. Црвена звезда је просула првенствене бодове пред Келн. Можда тамо где се мало ко надао, али Бачка је у потпуности заслужила да… »
Звезда до бода стигла са "креча", процените да ли је био пенал
ОФК Бачка први пут у окршају са Црвеном звездом остала непоражена (2:2). У 85. минуту у дуелу ОФК Бачка - Црвена звезда у казненом простору домаћина дошло је до контакта између одбрамбеног играча домаћих Немање Илића и нападача… »
Моменат одлуке: Пенал који је Бачкој срушио сан о победи над Звездом (ВИДЕО)
Вести онлине 02.12.2017
Били су фудбалери Бачке надомак победе над Црвеном звездом у првом мечу 20. кола Суперлиге. Водили су на свом терену са 2:1, а онда је у 85. минуту судија Марко Поповић досудио пенал за црвено-беле. Пре тога Илић је оборио Пешића… »
Звезди само бод у Бачкој Паланци, Боаћи спречио сензацију
Вести онлине 02.12.2017
Фудбалери Црвене звезде су прекинули низ од десет суперлигашких победа јер су у Бачкој Паланци одиграли нерешено против Бачке 2:2 (1:0) у првом мечу 20. кола. Домаћи се нимало нису уплашили трофејног клуба. Од старта су показали… »
Бачка зауставила Звезду пред Келн!
Мондо 02.12.2017
Бачкопаланчани водили два пута пред својим навијачима против Црвене звезде, али је Ричмонд Боаћи успео да врати резултат на "нулу", не и да буде човек потпуног преокрета. Изненађење у Бачкој Паланци! Фудбалери Црвене звезде… »
Кикс пред Келн, Звезда тешко до бода против Бачке!
Спортске.нет 02.12.2017
Драма у Бачкој Паланци и велики бод за домаћи тим! У првој утакмици 20. кола Суперлиге, Црвена звезда је ремизирала на гостовању Бачкој - 2:2! Црвена звезда је покушала да од самог старта успостави теренску иницијативу, али прву… »
Куда Кахримане? Бачка води, Делије све нервозније... (ТВИТОВИ)
Спортске.нет 02.12.2017
Занимљива утакмица у Бачкој Паланци, могло је да буде још голова. Полувреме је прве утакмице 20,. кола Суперлиге, Бачка- Црвена звезда 1:0. Звезда је, како смо објавили пре почетка меча, ушла у утакмицу у комбинованом саставу… »
Милојевић не калкулише: Али је ипак направио три битне промене (састави)
Хот спорт 02.12.2017
Од 13 часова на стадиону у Бачкој Паланци састају се Бачка и Црвена звезда у оквиру 20. кола Суперлиге Србије. Знајући да Црвена звезда за пет дана игра меч сезоне против Келна на Маракани, било је за очекивати да ће тренер… »
Чекајући Келн...
Моззарт спорт 02.12.2017
Владан Милојевић вероватно опет са Пешићем и Боаћијем у навали. Док чекају Келн фудбалери Црвене звезде мораће да одраде и дуел против Бачке у оквиру 20. кола Суперлиге (субота, 13.00). Мисли црвено-белих биће усмерене ка мечу… »
Бачка црвено-белима генерална проба за Келн (13,00 – састави)
Генерална проба за Звездину утакмицу године је данас од 13 часова у Бачкој Паланци. Извешће Владан Милојевић скоро најјачи тим, очекује се да Ненада Крстичића поштеди напора како не би погоршао стање повреде. – Позитивно је да… »
Вести дана »

Подигнута оптужница против Весића и још 12 људи за пад надстрешнице у Новом Саду
BBC News пре 57 минутајош 44 повезане

Мајка студента који штрајкује глађу: На очеву сахрану га довели у букагијама, као правог робијаша
Н1 Инфо пре 16 минутајош 12 повезаних

Сланкаменац: Међу провокаторима и онај по надимку Шулц, пољопривредници ухапшени да би нас застрашили
Нови магазин пре 31 минутајош 24 повезане

Почео главни део израелске копнене операције у Гази: САД упозоравају Хамас
Нова пре 3 сатајош 34 повезане