Povezane vesti
Haos u Surdulici: Verbalni sukob sudije Santrača i trenera Krunića (video)
Hot sport 04.12.2017
Spektakularan meč gledali smo sinoć u Surdulici gde je Radnik poražen od Maldosti iz Lučana sa 4:3. U pravoj goleadi bilo je i nezadovoljnih. Naime, po završetku susreta trener domaće ekipe Simo Krunić protestvovao je kod glavnog arbitra Dejana… »
Haos u Surdulici trener Radnika grmeo na sudije: Nemoj da me diraš, nemoj da me udaraš... (video)
Večernje novosti 04.12.2017
Videli su navijači na utakmici između Radnika i Mladosti iz Lučana sedam golova (4:3), ali i nemile scene nakon meča gde su u centru pažnje bili Simo Krunić i Dejan Santrač. Fudbaleri Mladosti pobedili su Radnik u Surdulici sa 4:3, u 20. kolu Super… »
Sudija Santrač opet u centru pažnje, Krunić ''grmeo'' na njega: ''Nemoj da me diraš!''
Sportske.net 04.12.2017
Goleada u Surdulici na kraju ostala u senci burne reakcije Sima Krunića. Iako su sudije mnogo češće pod lupom javnosti kada dele pravdu Partizanu ili Crvenoj zvezdi, Dejan Santrač je uspeo da, nedugo posle utakmice Čukarički - Crvena zvezda kada su… »
Vesti dana »
Polarni vrtlog "uleće" u Srbiju kroz tzv. bečka vrata; Zapamtite, 21. novembar
B92 pre 2 satajoš 23 povezane
Izrael napao luksuzni okrug Damaska; Mikati: Prioritet implementacija rezolucije UN
RTS pre 11 minutajoš 19 povezanih
Sud odbacio molbu za uslovni otpust Milorada Ulemeka osuđenog za ubistvo Zorana Đinđića
Slobodna Evropa pre 2 satajoš 19 povezanih