Povezane vesti
Muti podrška, evo šta mu zamera predsednik
Sportske.net 06.12.2017
Trener košarkaša Partizana Miroslav Nikolić i dalje ima punu podršku klupske uprave ali postoje stvari koje će u buduće morati da promeni. Košarkaški klub Partizan NIS u utorak je poražen na gostovanju Lijetuvos Ritasu čime je praktično ostao bez šansi… »
Predsednik kk Partizan o stanju u klubu: Loša finansijska situacija, Zagorac sam odlučio da ode u Španiju, podrška Nikoliću...…
Večernje novosti 06.12.2017
Imali smo u ponedeljak sednicu Upravnog odbora i u narednih dan-dva izaći ćemo u javnost sa svim ciframa. Imamo brojna dugovanja prema bankama, a posebno bih istakao Marfin banku, kaže Ostoja Mijailović. Partizan nastavlja da posrće, crno-beli su posle… »
Predsednik Partizana: Ne sviđaju mi se neke stvari kod Mute
Mozzart sport 06.12.2017
„Ipak, on je dobar trener i trebalo bi da ima jaču podršku“, poručio Ostoja Mijailović. Sedam poraza na osam poslednjih utakmica. To je učinak košarkaša Partizana u prethodnom periodu, ali predsednik crno-belih Ostoja Mijailović kaže da trener Miroslav… »
Vesti dana »

Marinika Tepić je više puta dokazana lažljivica Mesarović: Lično sam svedočila užasu koji su sprovodili njihovi plaćenici blokaderi Srbija će pobediti
Dnevnik pre 2 satajoš 28 povezanih

BLOG UŽIVO „Srbija se umiriti ne može“: Krenula protesna šetnja u Valjevu, na čelu kolone Bjela, Milan Marić i Nela Mihajlović
Nova pre 1 satjoš 22 povezane

"Povlačenja iz Donbasa neće biti": Zelenski odbio Putinov i Trampov plan
Blic pre 2 satajoš 102 povezane

Infrastruktura železnice Srbije instalirala mernu opremu u Prokopu za praćenje bezbednosti konstrukcije
Naslovi.ai pre 3 satajoš 24 povezane