Povezane vesti
Kiju pitali da li je na početku veze bila više zaljubljena u Andriju ili u Slobu, kad je dala odgovor niko joj nije poverovao…
Telegraf 06.12.2017
Radanoviću nije bilo nimalo prijatno kada je čuo ono što je Kristina otkrila, pa se samo "kiselo" nasmejao. Zadrugari su sinoć igrali Igru istine, pa su postavljali pitanja jedni drugima i odgovarali na njih koliko toliko iskreno. Ana Korać je postavila… »
Luna pitala Slobu da li je zbog Nikole posumnjao u nju, on rekao ne, a Kijina reakcija na ovo je totalno zbunjujuća! (VIDEO)
Telegraf 06.12.2017
Luna je postavila Slobi direktno pitanje, a njegov odgovor bio je još direktniji. Otkako je ušao u " Zadrugu", bivši fudbaler, a sadašnji fitnes instruktor Nikola Arsić unosi nemir u rijaliti, pogotovo kada je reč o ljubomornim muškarcima. Sloba je… »
Živa sam, a nisam, osećala sam kao da sam zeznula stvar kao roditelj: Anabela otvorila dušu o Slobi i Luni (VIDEO)
Telegraf 06.12.2017
- Malo je reći da sam presrećna i prezadovoljna kako ona ovo stoički podnosi - poručila je Anabela. Tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou" Anabela Atijas je odgovarala na pitanja o Slobi i Luni i istakla je koliko je ponosna na svoju ćerku. Sloba je… »
Vesti dana »

Srušio se helikopter sa 5 putnika: Drama u Grčkoj, objavljen snimak pada letelice (Video)
Mondo pre 5 minutajoš 23 povezane

Protest ispred Vlade nastavljen i sedmi dan: Studenti čekaju da se ispune preostala dva zahteva
Nova pre 1 satjoš 21 povezana

Konzul Nikolić: U stalnoj smo komunikaciji sa 2.500 državljana Srbije u Izraelu
Beta pre 2 satajoš 20 povezanih

Izrael i Iran nastavili udare, otkazani pregovori Vašingtona i Teherana
BBC News pre 21 minutajoš 68 povezanih

Vreli dani, tropske noći, temperatura i do 42 stepena! Meteorolozi objavili prognoze za leto u Srbiji
Kurir pre 31 minutajoš 29 povezanih