Povezane vesti

Kiju pitali da li je na početku veze bila više zaljubljena u Andriju ili u Slobu, kad je dala odgovor niko joj nije…

Kiju pitali da li je na početku veze bila više zaljubljena u Andriju ili u Slobu, kad je dala odgovor niko joj nije…

Telegraf 06.12.2017
Radanoviću nije bilo nimalo prijatno kada je čuo ono što je Kristina otkrila, pa se samo "kiselo" nasmejao. Zadrugari su sinoć igrali Igru istine, pa su postavljali pitanja jedni drugima i odgovarali na njih koliko toliko iskreno. Ana Korać je… »
Luna pitala Slobu da li je zbog Nikole posumnjao u nju, on rekao ne, a Kijina reakcija na ovo je totalno zbunjujuća! (VIDEO)

Luna pitala Slobu da li je zbog Nikole posumnjao u nju, on rekao ne, a Kijina reakcija na ovo je totalno zbunjujuća! (VIDEO)

Telegraf 06.12.2017
Luna je postavila Slobi direktno pitanje, a njegov odgovor bio je još direktniji. Otkako je ušao u " Zadrugu", bivši fudbaler, a sadašnji fitnes instruktor Nikola Arsić unosi nemir u rijaliti, pogotovo kada je reč o ljubomornim muškarcima. Sloba je… »
Živa sam, a nisam, osećala sam kao da sam zeznula stvar kao roditelj: Anabela otvorila dušu o Slobi i Luni (VIDEO)

Živa sam, a nisam, osećala sam kao da sam zeznula stvar kao roditelj: Anabela otvorila dušu o Slobi i Luni (VIDEO)

Telegraf 06.12.2017
- Malo je reći da sam presrećna i prezadovoljna kako ona ovo stoički podnosi - poručila je Anabela. Tokom gostovanja u emisiji "Amidži šou" Anabela Atijas je odgovarala na pitanja o Slobi i Luni i istakla je koliko je ponosna na svoju ćerku. Sloba… »

Vesti dana »