Srpske odbojkašice dobile protivnike u grupnoj fazi SP

Srpske odbojkašice dobile protivnike u grupnoj fazi SP

Politika četvrtak, 7. decembar 2017.
TOKIO – Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igraće protiv Brazila, Dominikanske republike, Portorika, Kazahstana i Kenije u D grupi Svetskog prvenstva u Japanu, odlučeno je jutros žrebom u Tokiju. Srbija, koja je bila nosilac na žrebu, utakmice u grupi igraće u gradu Hamamacu. U A grupi su... »

Srpkinje na SP sa Brazilom, Dominikanom, Portorikom, Kazahstanom i Kenijom

Sportski žurnal četvrtak, 7. decembar 2017.
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu naredne godine u Japanu igraće u Grupi D protiv selekcija Brazila, Dominikanske Republike, Portorika, Kazahstana i Kenije, određeno je današnjim žrebom u Tokiju
Selekcija Srbija utakmice grupne faze igraće u Hamamacuu. Po rasporedu takmičenja, Srbija će igrati protiv Dominikanske Republike, Kenije, pa Brazila, a zatim, posle slobodnog dana, protiv Kazahstana i Portorika. Satnica će... »

SP u odbojci: Srpkinjama grupa po meri

Hot sport četvrtak, 7. decembar 2017.
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu naredne godine u Japanu igraće u Grupi D protiv selekcija Brazila, Dominikanske Republike, Portorika, Kazahstana i Kenije, odredjeno je današnjim žrebom u Tokiju. Selekcija Srbija utakmice grupne faze igraće u Hamamacuu. Po rasporedu... »

SP - Srbija u grupi sa Brazilom

Sportske.net četvrtak, 7. decembar 2017.
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije saznala je danas imena protivnika sa kojima će igrati u prvoj fazi Svetskog prvenstva u Japanu.
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu naredne godine u Japanu igraće u Grupi D protiv selekcija Brazila, Dominikanske Republike, Portorika, Kazahstana i Kenije, određeno je današnjim žrebom u Tokiju.... »

SP: Srbija u grupi sa Brazilkama, Dominikankama...

B92 četvrtak, 7. decembar 2017.
B92: SP: Srbija u grupi sa Brazilkama, Dominikankama...
Ženska reprezentacija Srbije igraće protiv Brazila, Dominikanske republike, Portorika, Kazahstana i Kenije u D grupi Svetskog prvenstva u Japanu.
Srbija, koja je bila nosilac na žrebu u Tokiju, utakmice u grupi igraće u Hamamacu. U A grupi su Japan, Holandija, Argentina, Nemačka, Kamerun i Meksiko, B grupu čine Kina, Italija, Turska, Bugarska, Kanada i Kuba, a C selekcije... »

Odbojkašice Srbije dobile protivnike u grupi na SP

Novi magazin četvrtak, 7. decembar 2017.
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu naredne godine u Japanu igraće u Grupi D protiv selekcija Brazila, Dominikanske Republike, Portorika, Kazahstana i Kenije, određeno je današnjim žrebom u Tokiju.
Selekcija Srbija utakmice grupne faze igraće u Hamamacuu. Po rasporedu takmičenja, Srbija će igrati protiv Dominikanske Republike, Kenije, pa Brazila, a zatim, posle slobodnog dana, protiv Kazahstana i Portorika. Satnica će... »

Odbojkašice Srbije dobile protivnike u grupi na SP

Beta četvrtak, 7. decembar 2017.
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije na Svetskom prvenstvu naredne godine u Japanu igraće u Grupi D protiv selekcija Brazila, Dominikanske Republike, Portorika, Kazahstana i Kenije, odredjeno je današnjim žrebom u Tokiju. Selekcija Srbija utakmice grupne faze igraće u Hamamacuu. Po... »

Srpkinje dobile rivale na SP

Vesti online četvrtak, 7. decembar 2017.
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igraće protiv Brazila, Dominikanske republike, Portorika, Kazahstana i Kenije u Grupi D Svetskog prvenstva u Japanu, odlučeno je jutros žrebom u Tokiju.
Srbija, koja je bila nosilac na žrebu, utakmice u grupi igraće u gradu Hamamacu. U A grupi su Japan, Holandija, Argentina, Nemačka, Kamerun i Meksiko, B grupu čine Kina, Italija, Turska, Bugarska, Kanada i Kuba, a C selekcije... »

Srpske odbojkašice u grupi sa Brazilom na Svetskom prvenstvu

Dnevnik četvrtak, 7. decembar 2017.
TOKIO: Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igraće protiv Brazila, Dominikanske republike, Portorika, Kazahstana i Kenije u D grupi Svetskog prvenstva u Japanu, odlučeno je žrebom u Tokiju.
Srbija, koja je bila nosilac na žrebu, utakmice u grupi igraće u gradu Hamamacu. U A grupi su Japan, Holandija, Argentina, Nemačka, Kamerun i Meksiko, B grupu čine Kina, Italija, Turska, Bugarska, Kanada i Kuba, a C selekcije... »

SP 2018: Srpkinje dobile rivale

Mondo četvrtak, 7. decembar 2017.
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igraće protiv Brazila, Dominikanske Republike, Portorika, Kazahstana i Kenije u D grupi Svetskog prvenstva u Japanu
Foto: Guliver/Getty images/Zhong Zhi Žreb je obavljen i odbojkašice Srbije dobile su rivale u grupi D na Svetskom prvenstvu u Japanu, koje će biti održano od 29. septembra do 20. oktobra 2018. godine. Srbija, koja je bila nosilac... »

Žreb za SP: Brazil i Dominikanska republika najteži rival Srbiji u Japanu

Večernje novosti četvrtak, 7. decembar 2017.
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igraće protiv Brazila, Dominikanske republike, Portorika, Kazahstana i Kenije u D grupi Svetskog prvenstva u Japanu, odlučeno je jutros žrebom u Tokiju
Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije igraće protiv Brazila, Dominikanske republike, Portorika, Kazahstana i Kenije u D grupi Svetskog prvenstva u Japanu, odlučeno je jutros žrebom u Tokiju. Srbija, koja je bila nosilac na... »

Sa brazilkama u grupi: Naše odbojkašice dobile rivale za predstojeći šampionat sveta

Blic sport četvrtak, 7. decembar 2017.
U Tokiju je održan žreb za 18. prvenstvo sveta u konkurenciji odbojkašica, koje se igra 2018. godine, a Srbija je svrstana u u grupu D sa Brazilom, Dominikanskom Republikom, Portorikom, Kazahstanom i Kenijom i svoje mečeve će igrati u Hamamacuu.
Foto: CEV / Promo Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije U A grupi u Jokohami će igrati Japan, Holandija, Argentina, Nemačka, Kamerun i Meksiko, u B grupi u Saporou su Kina, Italija, Turska, Bugarska, Kanada i Kuba, a u C grupi... »
©2019 Netmark d.o.o.