Vajber slavi 7. rođendan i nagrađuje

Vajber slavi 7. rođendan i nagrađuje

Danas četvrtak, 7. decembar 2017.
Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka proslavlja sedmu godinu postojanja. Kako podsećaju u saopštenju za javnost, ključna vrednost kompanije je briga za privatnost i bezbednost korisnika zbog čega su uveli enkripciju sa-kraja-na-kraj u aprilu 2016. “Sva komunikacija putem... »

Viber proslavlja 7 godina besplatnog i bezbednog povezivanja sveta

IT svet četvrtak, 7. decembar 2017.
Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka, razvijena od strane kompanije Rakuten Viber, proslavlja sedmu godinu postojanja – zadržavajući posvećenost svom primarnom cilju - da povezuje korisnike bezbedno i besplatno, bez obzira na to ko su i odakle potiču. Korisnici Vibera su... »

Svi korisnici Vibera mogu da dobiju poklon ako urade ovo

Alo četvrtak, 7. decembar 2017.
Alo: Svi korisnici Vibera mogu da dobiju poklon ako urade ovo
Viber slavi 7. rođendan i deli poklone
Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka, razvijena od strane kompanije Rakuten Viber, proslavlja sedmu godišnjicu postojanja – ističući posvećenost primarnom cilju da povezuje njene korisnike bezbedno i besplatno, bez obzira na to ko su i odakle... »

Viber slavi sedmi rođendan i nagrađuje korisnike

N1 Info četvrtak, 7. decembar 2017.
Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka proslavlja sedmu godinu postojanja.
Kako podsećaju u saopštenju za javnost, ključna vrednost kompanije je briga za privatnost i bezbednost korisnika zbog čega su uveli enkripciju sa-kraja-na-kraj u aprilu 2016. “Sva komunikacija putem Vibera je automatski... »

Viber slavi 7. rođendan i deli poklone: Svi korisnici mogu da ih dobiju ako urade samo jednu stvar (foto)

Telegraf četvrtak, 7. decembar 2017.
- Tokom proteklih sedam godina, Viber je doživeo izuzetan razvoj. Samo tokom ove godine, naša baza korisnika se uvećala za 20 procenata, a naši prihodi – udvostručili - rekao je Đamel Agaua, Globalni izvršni direktor kompanije Rakuten Viber
Viber, jedna od vodećih globalnih aplikacija za razmenu poruka, razvijena od strane kompanije Rakuten Viber, proslavlja sedmu godinu postojanja – zadržavajući posvećenost svom primarnom cilju - da povezuje korisnike bezbedno i... »
©2018 Netmark d.o.o.