Povezane vesti

"Ukrajina najveća prepreka normalizaciji odnosa SAD i Rusije"

Glas Amerike četvrtak, 7. decembar 2017.
Američki državni sekretar Reks Tilerson rekao je u četvrtak da Sjedinjene Države neće ukinuti sankcije Rusiji, dok Moskva ne povuče svoje snage iz istočne Ukrajine i sa Krima. Tilerson je u obraćanju na sastanku Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS), kojem je prisustvovao i njegov... »

Tillerson: Sankcije ostaju dok se Rusija ne povuče s Krima

Al Jazeera četvrtak, 7. decembar 2017.
Rex Tillerson poručio je da SAD nikad neće prihvatiti okupaciju i pokušaj aneksije Krima.
Državni sekretar SAD-a Rex Tillerson rekao je danas u Beču da će sankcije Rusiji ostati dok se njene vojne snage ne povuku s Krima. Obraćajući se na zasjedanju Vijeća ministara OSCE-a, Tillerson je oštro kritikovao odluku Rusije... »

Tilerson: Sankcije ostaju dok se Rusija ne povuče s Krima, Rusija naoružava separatiste

Večernje novosti četvrtak, 7. decembar 2017.
Obraćajući se na zasedanju Saveta ministara OEBS, ministar inostranih poslova SAD oštro kritikovao odluku Rusije u ukrajinskom konfliktu
BEČ - Ministar inostranih poslova SAD Reks Tilerson rekao je danas u Beču da će sankcije Rusiji ostati do se njene vojne snage ne povuku s Krima. Obraćajući se na zasedanju Saveta ministara OEBS Tilerson je oštro kritikovao... »

Tilerson: Sankcije Rusiji ostaju dok se ne povuče s Krima

Politika četvrtak, 7. decembar 2017.
BEČ – Ministar inostranih poslova SAD Reks Tilerson rekao je danas u Beču da će sankcije Rusiji ostati dok se njene vojne snage ne povuku s Krima. Obraćajući se na zasedanju Saveta ministara OEBS Tilerson je oštro kritikovao odluku Rusije u ukrajinskom konfliktu, te poručio da SAD nikada neće... »

Tilerson: "Sankcije ostaju dok se Rusija ne povuče sa Krima"

Blic četvrtak, 7. decembar 2017.
Ministar inostranih poslova SAD Reks Tilerson rekao je danas u Beču da će sankcije Rusiji ostati do se njene vojne snage ne povuku s Krima.
Obraćajući se na zasedanju Saveta ministara OEBS Tilerson je oštro kirtikovao odluku Rusije u ukrajinskom konfliktu, te poručio da SAD nikada neće prihvatiti "okupaciju i pokušaj aneksije Krima". - Sanckcije SAD ostaju na snazi... »

Tilerson: Rusija naoružava i obučava pobunjenike u Ukrajini

Novi magazin četvrtak, 7. decembar 2017.
Američki državni sekretar Reks Tilerson oštro je danas u Beču kritikovao Rusiju, uoči sastanka sa šefom ruske diplomatije Sergejom Lavrovom, zbog, kako je rekao, agresije u Ukrajini i političkog mešanja u zemlje u regionu.
Tilerson je na početku godišnjeg sastanka ministara spoljnih poslova zemalja članica Organizacije za evropsku bezbednost i saradnju (OEBS) rekao da Rusija "naoružava, vodi, obučava i bori se uz snage" koje se protive Vladi... »

Tilerson iz Beča: Sankcije sve dok su Rusi na Krimu

B92 četvrtak, 7. decembar 2017.
B92: Tilerson iz Beča: Sankcije sve dok su Rusi na Krimu
Ministar inostranih poslova SAD Reks Tilerson rekao je u Beču da će sankcije Rusiji ostati do se njene vojne snage ne povuku s Krima.
Obraćajući se na zasedanju Saveta ministara OEBS Tilerson je oštro kirtikovao odluku Rusije u ukrajinskom konfliktu, te poručio da SAD nikada neće prihvatiti "okupaciju i pokušaj aneksije Krima". "Sanckcije SAD ostaju na snazi... »

Tilerson: Sankcije ostaju dok se Rusija ne povuče s Krima

Dnevnik četvrtak, 7. decembar 2017.
BEČ: Ministar inostranih poslova SAD Reks Tilerson rekao je danas u Beču da će sankcije Rusiji ostati do se njene vojne snage ne povuku s Krima.
Obraćajući se na zasedanju Saveta ministara OEBS Tilerson je oštro kirtikovao odluku Rusije u ukrajinskom konfliktu, te poručio da SAD nikada neće prihvatiti "okupaciju i pokušaj aneksije Krima". "Sanckcije SAD ostaju na snazi... »
©2018 Netmark d.o.o.