Povezane vesti
Šešelj: Kad oni nama isporuče Bila i Hilari Klinton, onda ćemo razmisliti da...
Pravda 07.12.2017
Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj oglasio se povodom najnovijih pritisaka Vašingtona na Srbiju. Kad oni nama izruče Bila i Hilari Klinton, onda ćemo razmisliti da mi njima izručimo Vjericu Radetu i Petra Jojića, rekao je danas… »
Šešelj: Nek oni nama izruče Bila i Hilari Klinton
Mondo 07.12.2017
Lider SRS Vojislav Šešelj reagovao je povodom zahteva SAD za izručenje dvoje radikala Hagu. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Kad oni nama izruče Bila i Hilari Klinton, onda ćemo razmisliti da mi njima izručimo Vjericu Radetu i Petra Jojića, rekao je… »
Kada budemo imali Bila i Hilari u šakama onda ćemo razmisliti: Šešelj o zahtevu SAD za izručenje Radete i Jojića
Telegraf 07.12.2017
SAD su pozvale juče na sednici SB UN U Njujorku Srbiju da sprovede nalog Haškog tribunala i uhapsi Petra Jojića i Vjericu Radetu. Kad oni nama izruče Bila i Hilari Klinton, onda ćemo razmisliti da mi njima izručimo Vjericu Radetu i Petra Jojića… »
Šešelj: Prvo izručenje Klintonovih, pa onda Radete i Jojića
Danas 07.12.2017
"Kada Sjedinjene američke države nama izruče Bila i Hilari Klinton , mi ćemo onda razmisliti da njima izručimo Vjericu Radetu i Petra Jojića. Dok ne budemo čvrsto u šakama držali Bila i Hilari, nema ništa od tih pregovor, naveo je Vojislav… »
SAD: pozvale Srbiju da izruči dvoje radikala
Blic 06.12.2017
Sjedinjene Američke Države pozvale su danas na sednici SB UN u Njujorku Srbiju da sprovedu nalog Haškog tribunala i uhapsi članove SRS Petra Jojića i Vjerice Radete. "Pozivamo vladu Srbije da sarađuje sa Mehanizmom za međunarodne krivične sudove i… »
Vesti dana »
"Nemamo mi ništa protiv velikih sila, sve najbolje im želimo, ali najviše na svetu volimo svoju Srbiju" Predsednik Vučić: Za nju i zbog nje, ćemo da uradimo sve
Kurir pre 1 satjoš 46 povezanih
Meloun o Jokiću: "Svedočite istoriji, gledate 'History Channel'"
Sportske.net pre 7 satijoš 29 povezanih
Novosadski studenti protestom ispred BIA-e poručuju da se ne plaše agenata
Al Jazeera pre 2 satajoš 18 povezanih
"Izgradnja nuklearnih elektrana u trećim zemljama će se nastaviti": U Moskvi besni, poslali poruku Americi
Mondo pre 41 minutajoš 16 povezanih