Povezane vesti

Šešelj: Kad oni nama isporuče Bila i Hilari Klinton, onda ćemo razmisliti da...

Šešelj: Kad oni nama isporuče Bila i Hilari Klinton, onda ćemo razmisliti da...

Pravda 07.12.2017
Predsednik Srpske radikalne stranke Vojislav Šešelj oglasio se povodom najnovijih pritisaka Vašingtona na Srbiju. Kad oni nama izruče Bila i Hilari Klinton, onda ćemo razmisliti da mi njima izručimo Vjericu Radetu i Petra Jojića, rekao je danas… »
Šešelj: Nek oni nama izruče Bila i Hilari Klinton

Šešelj: Nek oni nama izruče Bila i Hilari Klinton

Mondo 07.12.2017
Lider SRS Vojislav Šešelj reagovao je povodom zahteva SAD za izručenje dvoje radikala Hagu. Foto: Mondo/ Stefan Stojanović Kad oni nama izruče Bila i Hilari Klinton, onda ćemo razmisliti da mi njima izručimo Vjericu Radetu i Petra Jojića, rekao je… »
Kada budemo imali Bila i Hilari u šakama onda ćemo razmisliti: Šešelj o zahtevu SAD za izručenje Radete i Jojića

Kada budemo imali Bila i Hilari u šakama onda ćemo razmisliti: Šešelj o zahtevu SAD za izručenje Radete i Jojića

Telegraf 07.12.2017
SAD su pozvale juče na sednici SB UN U Njujorku Srbiju da sprovede nalog Haškog tribunala i uhapsi Petra Jojića i Vjericu Radetu. Kad oni nama izruče Bila i Hilari Klinton, onda ćemo razmisliti da mi njima izručimo Vjericu Radetu i Petra Jojića… »
Šešelj: Prvo izručenje Klintonovih, pa onda Radete i Jojića

Šešelj: Prvo izručenje Klintonovih, pa onda Radete i Jojića

Danas 07.12.2017
"Kada Sjedinjene američke države nama izruče Bila i Hilari Klinton , mi ćemo onda razmisliti da njima izručimo Vjericu Radetu i Petra Jojića. Dok ne budemo čvrsto u šakama držali Bila i Hilari, nema ništa od tih pregovor, naveo je Vojislav… »
SAD: pozvale Srbiju da izruči dvoje radikala

SAD: pozvale Srbiju da izruči dvoje radikala

Blic 06.12.2017
Sjedinjene Američke Države pozvale su danas na sednici SB UN u Njujorku Srbiju da sprovedu nalog Haškog tribunala i uhapsi članove SRS Petra Jojića i Vjerice Radete. "Pozivamo vladu Srbije da sarađuje sa Mehanizmom za međunarodne krivične sudove i… »

Vesti dana »