SP Nemačka 2017: Bez kalkulacija protiv Koreje

SP Nemačka 2017: Bez kalkulacija protiv Koreje

Dnevnik četvrtak, 7. decembar 2017.
Rukometašice Srbije sjajno igraju na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj, posle četiri odigrana meča naša reprezentacija je druga u D grupi sa dve pobede i dva nerešena rezulata i to protiv domaćina šampionata Nemačke i drugoplasirane ekipe minulog prvenstva Holandije.
U poslednjem krugu u grupi naše devojke se u petak sastaju sa Južnom Korejom (20.30) protivnikom kojim su se Srpkinje poslednji put sastale u Beogradu na Svetskom prvenstvu 2013. godine, kada su golom Jelene Erić došle do pobede... »

Obradović: Kukam samo što nismo duže zajedno

B92 četvrtak, 7. decembar 2017.
B92: Obradović: Kukam samo što nismo duže zajedno
Selektor Srbije Ljubomir Obradović rekao je da je njegova ekipa mogla da osvoji više bodova do sada na Svetskom prvenstvu, ali da je generalno zadovoljan.
Srbija posle četiri kola ima po dve pobede i nerešena rezultata u Grupi D i u poslednjoj utakmici te faze Svetskog prvenstva sastaće se sa Južnom Korejom. "Bodovni saldo je mogao da bude i bolji, ali u globalu možemo i moramo da... »

Selektor bez protekcije: Ja sam za Mariju Ljubomir Obradović, a ne tata

Vesti online četvrtak, 7. decembar 2017.
Zaželeli smo se da gledamo naše rukometašice kako na terenu igraju ovako dobro i složno. To se odrazilo i na rezultat, pa posle četiri kola grupe D Svetskog prvenstva u Nemačkoj imaju skor od dve pobede i dva remija.
Iako sva slava pripada igračicama, ovakve discipline i borbenosti ne bi bilo da ih sa klupe ne predvodi Ljubomir Obradović. Legendarni rukometaši iskusni trener je uspostavio sistem u kojem svako ima svoju ulogu. Nijedna igračica... »

Selektor rukometašica: Možemo i moramo da budemo zadovoljni

Večernje novosti četvrtak, 7. decembar 2017.
Zadovoljni rezultatima, ali i odnosu devojaka prema dresu, odgovornosti prema rukometu. Nemam nikakvih zamerki, osim mog stalnog kukanja što nismo duže zajedno - rekao je Ljubomir Obradović
Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović rekao je da je njegova ekipa mogla da osvoji više bodova do sada na Svetskom prvenstvu, ali da je generalno zadovoljan. - Bodovni saldo je mogao da bude i bolji,... »

Lekić: Protiv Koreje i teško i lepo

Mondo četvrtak, 7. decembar 2017.
Srpske rukometašice sa optimizmom iščekuju meč poslednjeg kola grupne faze Svetskog prvenstva.
Reprezentacija Srbije utakmicom protiv Južne Koreje u Lajpcigu (petak, 20.30) završava nastup u grupi D šampionata sveta. Do sada su pobeđeni Kina i Kamerun, dok je u susretima sa domaćinom Nemačkom i Holandijom bilo nerešeno.... »

Andrea Lekić: Euforije ne sme da bude

Večernje novosti četvrtak, 7. decembar 2017.
Srećna sam i ponosna što je dosadašnji deo prvenstva protekao ovako. Ovakve igre nam daju nadu da možemo da razmišljamo o lepom plasmanu – kaže srpska rukometašica
Srpska rukometašica Andrea Lekić rekla je da u ekipi ne sme da bude euforije posle dobrog početka Svetskog prvenstva i da neće biti kalkulacija u predstojećoj utakmici protiv Južne Koreje. - Srećna sam i ponosna što je dosadašnji... »

Može li Srbija još bolje na Svetskom prvenstvu?

Sportske.net četvrtak, 7. decembar 2017.
Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije Ljubomir Obradović rekao je danas da je njegova ekipa mogla da osvoji više bodova do sada na Svetskom prvenstvu, ali da je generalno zadovoljan.
Srbija posle četiri kola ima po dve pobede i nerešena rezultata u Grupi D i u poslednjoj utakmici te faze Svetskog prvenstva sastaće se sa Južnom Korejom. "Bodovni saldo je mogao da bude i bolji, ali u globalu možemo i moramo da... »

Selektor rukometašica: Bodovni saldo je mogao da bude i bolji

Sportski žurnal četvrtak, 7. decembar 2017.
Srbija posle četiri kola ima po dve pobede i nerešena rezultata u Grupi D i u poslednjoj utakmici te faze Svetskog prvenstva sastaće se sa Južnom Korejom, utakmica se igra u petak od 20.30.
Selektor ženske rukometne reprezentacije Srbije LJubomir Obradović rekao je danas da je njegova ekipa mogla da osvoji više bodova do sada na Svetskom prvenstvu, ali da je generalno zadovoljan. - Bodovni saldo je mogao da bude i... »

Andrea Lekić: Euforije ne sme da bude

Sportski žurnal četvrtak, 7. decembar 2017.
Srpska rukometašica Andrea Lekić rekla je da u ekipi ne sme da bude euforije posle dobrog početka Svetskog prvenstva i da neće biti kalkulacija u predstojećoj utakmici protiv Južne Koreje.
- Srećna sam i ponosna što je dosadašnji deo prvenstva protekao ovako. Ovakve igre nam daju nadu da možemo da razmišljamo o lepo plasmanu. Bile smo spremne za pobedu nad Holandijom, ali raduje igra protiv ekipe koja poslednje tri... »

Andrea Lekić: "Euforije ne sme da bude"

Sportske.net četvrtak, 7. decembar 2017.
Srpska rukometašica Andrea Lekić rekla je da u ekipi ne sme da bude euforije posle dobrog početka Svetskog prvenstva i da neće biti kalkulacija u predstojećoj utakmici protiv Južne Koreje.
Srbija je posle dve pobede na početku Svetskog prvenstva zabeležila drugi remi i ima šest bodova, koliko i Južna Koreja, a jedan više od Holandije i Nemačke. "Srećna sam i ponosna što je dosadašnji deo prvenstva protekao ovako.... »

Rukometašice poručuju: Nema euforije, Korejke igraju atipičan rukomet

Vesti online četvrtak, 7. decembar 2017.
Dobra atmosfera u redovima srpskog tima preslikala se na teren gde je osvojeno šest bodova u prva četiri kola Svetskog prvenstva u Nemačkoj. Sa velikom dozom optimizma, ali i opreza, srpske rukometašice dočekuju naredn meč sa Južnom Korejom u petak u 20.30 časova.
- Srećna sam i ponosna što je dosadašnji deo prvenstva protekao ovako. Ovakve igre nam daju nadu da možemo da razmišljamo o lepom plasmanu. Bile smo spremne za pobedu nad Holandijom, ali raduje igra protiv ekipe koja poslednje... »

Bez kalkulacija: Rukometašiće jasne: Pokazale smo da možemo da razmišljamo o visokom plasmanu

Blic sport četvrtak, 7. decembar 2017.
Dobra atmosfera u redovima srpskog tima preslikala se na teren gde je osvojeno šest bodova u prva četiri kola Svetskog prvenstva u Nemačkoj. Sa velikom dozom optimizma, ali i opreza, naše rukometašice dočekuju naredne mečeve, prvo sa Korejom u petak u 20.30 časova.
- Srećna sam i ponosna što je dosadašnji deo prvenstva protekao ovako. Ovakve igre nam daju nadu da možemo da razmišljamo o lepom, plasmanu. Bile smo spremne za pobedu nad Holandijom, ali raduje igra protiv ekipe koja poslednje... »

Rukometašice: Bez euforije

B92 četvrtak, 7. decembar 2017.
B92: Rukometašice: Bez euforije
Šest bodova u prva četiri meča na Svetskom prvenstvu donela su dobru atmosferu u selekciji Srbije.
Naše rukometašice su neporažene u Grupi D posle susreta sa Kinom, Kamerunom, Nemačkom i Holandijom, a sledeći izazov je Južna Koreja, u petak od 20:30 časova. "Srećna sam i ponosna što je dosadašnji deo prvenstva protekao ovako.... »

Isti aršin za sve u ekipi: Selektor rukometašica: Za ćerku sam Ljubomir Obradović, a ne tata

Blic sport četvrtak, 7. decembar 2017.
Iako naše rukomešice još ne znaju za poraz na Svetskom prvenstvu u Nemačkoj, selektor Ljubomir Obradović ističe pred poslednji meč prve faze, u petak od 20.30 protiv Južne Koreje, da je situacija na tabeli mogla da bude i bolja po selekciju Srbije. Ipak, ima on i te kako mnogo reči hvale za ekipu koju vodi na ovom šampionatu.
"Bodovni saldo je mogao da bude i bolji. Međutim, u globalu posmatrano, moramo i možemo da budemo zadovoljni, kako rezultatima, tako i odnosom devojaka prema odgovornostima. Nemam zamerki, osim onog mog stalnog kukanja, što nismo... »

Komentari na drugim sajtovima

©2018 Netmark d.o.o.