Lavrov: SAD krši sve sporazume, gdje je tu logika?

Lavrov: SAD krši sve sporazume, gdje je tu logika?

Al Jazeera petak, 8. decembar 2017.
Šef ruske diplomatije kaže da odluka SAD-a otežava normalizaciju odnosa Washingtona s arapskim zemljama i pronalaženje rješenja za problem Palestinaca.
Ministar vanjskih poslova Rusije Sergej Lavrov kritizirao je u petak odluku SAD-a da svoje veleposlanstvo premjesti iz Tel Aviva u Jeruzalem. "To krši sve sporazume“, poručio je on na konferenciji za novinare na marginama Vijeća... »

Lavrov: SAD krše sve sporazume, gde je tu logika?!

Kurir petak, 8. decembar 2017.
"To krši sve sporazume“, poručio je Lavrov na konferenciji za štampu na marginama Saveta ministara OEBS. Prema njegovim rečima, odluka SAD otežava pronalaženje rešenja na Bliskom istoku. Lavrov je istakao da odluka SAD otežava normalizaciju odnosa Vašingtina sa arapskim zemljama, a ujedno i... »

Lavrov: SAD krše sve sporazume

Politika petak, 8. decembar 2017.
BEČ - Ministar inostranih poslova Rusije Sergej Lavrov kritikovao je danas oštro odluku SAD da svoju ambasadu premeste iz Tel Aviva u Jerusalim. „To krši sve sporazume”, poručio je Lavrov na konferenciji za štampu na marginama Saveta ministara OEBS. Prema njegovim rečima, odluka SAD otežava... »

Lavrov: Odluka SAD o Jerusalimu protiv zdravog razuma

RTS petak, 8. decembar 2017.
RTS: Lavrov: Odluka SAD o Jerusalimu protiv zdravog razuma
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov izjavio je da je odluka SAD da priznaju Jerusalim kao prestonicu Izraela "protiv zdravog razuma". Lavrov je istakao i da su vojne vežbe SAD i Južne Koreje imale za cilj da isprovociraju Severnu Koreju da izvede dodatne raketne probe.
"Ova objava je protiv zdravog razuma", rekao je Lavrov na konferenciji za novinare u Beču komentarišući odluku Trampa da prizna Jerusalim kao prestonicu Izraela, preneo je Rojters. Lavrov je oštro kritikovao odluku SAD da svoju... »

Lavrov: Cilj vojnih vežbi bila provokacija S.Koreje

Dnevnik petak, 8. decembar 2017.
BEČ: Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov izjavio je danas da izgleda da su vojne vežbe SAD i Južne Koreje imale za cilj da isprovociraju Severnu Koreju da izvede dodatne raketne probe.
On je, takođe, rekao da Moskva osuđuje raketne probe Severne Koreje. Američki bombarder preleteo je 6. decembra iznad Korejskog poluostrva u okviru zajedničkih vojnih vežbi sa Južnom Korejom, u kojima učestvuje na stotine aviona,... »

Kim nudi dil trampu: Pjongjang želi direktne pregovore s Vašingtonom, Moskva ponudila da ugovori sastanak!

Pravda petak, 8. decembar 2017.
Severna Koreja želi direktne pregovore sa SAD kako bi zatražila garancije za svoju bezbednost od Vašingtona, otkrio je ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov. On je poručio da je Moskva spremna da u tim pregovorima posreduje.
Lavrov je naveo da je želju Pjongjanga preneo američkom državnom sekretaru Reksu Tilersonu kada su se u četvrtak sastali na marginama konferencije u Beču, javlja Rojters pozivajući se na ruske novinske agencije. - Znamo da... »

Lavrov: Neprihvatljiv pritisak na ruske medije i diplomate

Blic petak, 8. decembar 2017.
Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov rekao je američkom kolegi Reksu Tilersonu da je neprihvatljiv pritisak Vašingtona na ruske diplomate i medije, saopšteno je večeras iz ruskog Ministarstva spoljnih poslova.
- Ovo uključuje pokušaje regrutovanja od strane američkih obaveštajnih službi - rekao je Lavrov na sastanku sa Tilersonom na marginama konferencije u Beču. Lavrov je rekao Tilersonu da američke vojne vježbe i agresivna retorika... »

Lavrov: Severna Koreja želi direktne pregovore sa SAD

B92 petak, 8. decembar 2017.
B92: Lavrov: Severna Koreja želi direktne pregovore sa SAD
Moskva -- Šef ruske diplomatije Sergej Lavrov rekao je da Severna Koreja želi direktne pregovore sa SAD kako bi zatražila garancije za svoju bezbednost od Vašingtona.
Lavrov je poručio da je Rusija spremna da u tim pregovorima posreduje. On je naveo da je želju Pjongjanga preneo američkom državnom sekretaru Reksu Tilersonu kada su se u četvrtak sastali na marginama konferencije u Beču, javlja... »

Lavrov: Pjongjang želi direktne pregovore s Vašingtonom

Blic petak, 8. decembar 2017.
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je danas da Severna Koreja želi direktne pregovore sa SAD kako bi zatražila garancije za svoju bezbednost od Vašingtona, a istovremeno je poručio da je Rusija spremna da u tim pregovorima posreduje.
Lavrov je naveo da je želju Pjongjanga preneo američkom državnom sekretaru Reksu Tilersonu kada su se u četvrtak sastali na marginama konferencije u Beču, javlja Rojters pozivajući se na ruske novinske agencije. - Mi znamo da... »

Lavrov: Pjongjang želi direktne pregovore s Vašingtonom

Večernje novosti petak, 8. decembar 2017.
Ruski ministar spoljnih poslova je naveo da je želju S. Koreje preneo američkom državnom sekretaru Reksu Tilersonu kada su se u četvrtak sastali na marginama konferencije u Beču
Ruski ministar spoljnih poslova Sergej Lavrov rekao je danas da Severna Koreja želi direktne pregovore sa SAD kako bi zatražila garancije za svoju bezbednost od Vašingtona, a istovremeno je poručio da je Rusija spremna da u tim... »
©2018 Netmark d.o.o.