Povezane vesti
Poseban režim saobraćaja na dan komemoracije Praljku
Dnevnik 09.12.2017
ZAGREB: Zagrebačka policija saopštila je danas da će u ponedeljak, 11. decembra, važiti poseban režim saobraćaja oko dvorane Lisinski i crkve Sveta Mati Slobode tokom komemoracije i mise zadušnice za hrvatskog generala i osuđenog ratnog zločinca… »
Hrvatski mediji: Praljak bez pompe ispraćen na kremaciju
Dnevnik 09.12.2017
ZAGREB: Hrvatski general i osuđeni ratni zločinac Slobodan Praljak, koji je izvršio samoubistvo u haškoj sudnici, ispraćen je u četvrtak na kremaciju na zagrebačkom groblju, pišu hrvatski mediji. Prema informacijama "Večernjeg lista", Praljak je… »
Praljak sahranjen u Zagrebu, u krugu ljudi koje je naveo u oproštajnom pismu
Blic 09.12.2017
Slobodan Pralja, hrvatski general optužen za ratne zločine koji se ubio u sudnici Haškog suda, sahranjen je u četvrtak na zagrebačkom groblju Mirogoj, u krugu obitelji i najbližih prijatelja. Telo je nakon obdukcije u Hagu prevezeno u Zagreb pod… »
Slobodan Praljak sahranjen u krugu porodice
Danas 09.12.2017
U potpunoj diskreciji, juče je u krugu porodice i najbližih prijatelja na Krematoriju ispraćen Slobodan Praljak. Telo je nakon obdukcije u Hagu prevezeno u Zagreb pod posebnim merama, a termin ispraćaja, kako je to i sam general želeo, nije bio… »
Vesti dana »
"Prekjuče me je pozvao i 9 minuta: Molio..." Čeda Jovanović se oglasio povodom smrti Dragana Markovića Palme: "Jutros mi nije odgovorio na poziv" (foto)
Blic pre 2 satajoš 20 povezanih
VJT u Novom Sadu traži pritvor za 13 osumnjičenih zbog pada nadstrešnice
Danas pre 1 satjoš 6 povezanih
Vučević se oprostio od Dragana Markovića Palme: "Uvek je posvećeno i predano radio u interesu Srbije"
Blic pre 3 satajoš 2 povezane