Povezane vesti
Mnogo se ne kida zbog toga: Šaban Šaulić otkrio šta je ćerki Ildi dao za 39. rođendan
Kurir 09.12.2017
Pevačica Ilda Šaulić proslavila je 39. godina, a njen otac Šaban obradovao je naslednicu na svoj način. "Ja sam joj na brzinu čestitao, ali uglavnom kada je u pitanju poklon, to deca biraju, ja dam pare, pa ona neka izabere šta ona hoće. To je… »
Ne voli da razmišlja mnogo oko poklona: Šaban Šaulić otkrio šta je ćerki Ildi dao za njen 39. rođendan
Blic 08.12.2017
Pevačica je rođena na današnji dan, a njen otac, koji je mnogo poznatiji široj javnosti, obradovao je naslednicu na svoj način. - Ja sam joj na brzinu čestitao, ali uglavnom kada je u pitanju poklon, to deca biraju, ja dam pare, pa ona neka izabere šta… »
Vesti dana »
Lionel Mesi u žestokoj raspravi sa sudijom! Argentinac poludeo, pa očitao lekciju arbitru: Otkriveno šta mu je sve rekao!
Kurir pre 30 minutajoš 60 povezanih
RHMZ se upravo oglasio hitnim upozorenjem na nevreme! Oprez zbog jakih pljuskova, padaće i grad, u Beogradu već grmi i pljušti
Blic pre 25 minutajoš 14 povezanih
CENTCOM: SAD izvele treću rundu napada na Iran, pogođeno 140 ciljeva
Insajder pre 24 minutajoš 10 povezanih
Krvava noć na ulicama Beograda: Čak tri ubadanja nožem, devojci (20) bori se za život
Blic pre 35 minutajoš 9 povezanih